Milletvekili Aydın Gümüşhaneli Bürokratlarla İftarda Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği'nin verdiği iftar yemeğine katıldı.

Milletvekili Aydın Gümüşhaneli Bürokratlarla İftarda Buluştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği'nin verdiği iftar yemeğine katıldı.

Gümüşhaneli hemşehrilerini devletin üst kademesinde görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirten Aydın, ülkenin her bölgesindeki Gümüşhaneli bürokratların şehrin kalkınması için ellerinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini söyledi.

Konuşmasında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Aydın, “Burada Gümüşhaneli bürokrat kardeşlerimi bir arada ve devletin üst kademesinde görmek gerçekten gurur verici. Ben bir kardeşiniz olarak çalıştıkları yerden sizlerin yanına gelen Gümüşhaneli hemşehrilerimizi de bir kardeş gibi görüp, dertlerine ortak olup onların sorunlarını çözmenizi istiyorum” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği’nin verdiği iftarın birlik ve beraberlik açısından önemine vurgu yaptı ve Dernek Başkanı Erol Tekçe ile Yönetim Kurulu üyelerini yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik etti.
Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği'nin iftar yemeğine Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Oltan Sungurlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Ankara Cumhuriyet Savcısı Murat Eser, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy,  Özel Harekât Daire Başkan Yardımcısı, Merkez Bankası Genel Müdür Müşaviri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri Yusuf Özgün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri Muammer Duran, birçok genel Müdür, Daire Başkanı ve üst düzey bürokrat konuk oldu.
Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER