Milletvekili Aydın’dan 28 Şubat Açıklaması

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 28 Şubat darbesi nedeniyle yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Milletvekili Aydın’dan 28 Şubat Açıklaması
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 28 Şubat darbesi nedeniyle yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Aydın mesajında şu ifadeleri kullandı: “28 Şubat sadece postmodern olmayıp tam bir darbedir. Postmodern darbe diyerek hafifletemeyiz. 28 Şubat tarihimizde kara bir lekedir ve binlerce insan mağdur olmuştur. 28 Şubat millete bir dayatmaydı ve millete zulüm ettiği her şeyi biz temizledik. Türkiye tarihinde darbe girişimlerinin sonuncusu olan ve bin yıl sürecek denilen 28 Şubat darbesi ve tüm darbeler son bularak milli irade hâkim kılınmıştır.  Allah'a hamdolsun ki 28 Şubat darbesinin kırıntıları olan, kesintisiz eğitime son verip 4+4+4 eğitim sistemine geçilip İmam Hatip liselerinin orta kısmını yeniden açtık. Gümüşhane’mizde de tüm ilçelerimizde İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi açtık. Üniversiteye girişteki katsayı problemini ortadan kaldırdık. Okullara seçmeli Kur'an-ı Kerim, Siyer ve Osmanlıca dersleri koyduk. Kur'an kurslarını teşvik ettik ve sayısını arttırdık. 28 Şubat mağdurlarını görevlerine döndürdük. Kamuda başörtüsü serbestliği sağladık. Meclis'e başörtülü arkadaşlarımızın alkışlarımız eşliğinde serbestçe girmesini sağladık. Yine Allah'a hamd ediyorum ki; milletin iradesine darbe ile egemen olmaya çalışan 28 Şubat sürecinin kalıntılarının ortadan kaldırılması sürecinde günlerce meclis salonlarından hiç ayrılmayarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın önderliğindeki dava hareketinde bulunma şansını yakaladım ve ülkemin darbelerden arınmasında onur duyduğum kararlarda bulundum. 28 Şubat ve 17-25 Aralık darbe girişimlerine karşı Gümüşhane’mizde  ilçe ilçe dolaşıp durumu binlerce hemşerimizle paylaştım.  Bu toplantılarda Gümüşhaneli hemşerilerimin tek ses olarak bu davayı ve bu inancı nasıl sahiplendiklerini gözyaşları içinde gördüm. Hemşerilerime dik duruşlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah milletimize bir daha böyle karanlık günleri göstermez inşallah.”
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER