Milletvekili Üstün 16 Köyün Muhtarıyla İftarda Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, köy muhtarları ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Milletvekili Üstün 16 Köyün Muhtarıyla İftarda Buluştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, köy muhtarları ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Milletvekili Üstün, merkeze bağlı Kurtoğlu köyünde düzenlenen ve bölgedeki 16 köyün muhtarı, AK Parti köy temsilcileri ve vatandaşların katıldığı iftar programda köylülerle sohbet etti.

Köylerin ve muhtarların taleplerinin çözümü için durmaksızın çalıştığını ifade eden Üstün, yapılan yatırımları ve hizmetleri anlattı. Üstün, “Köylerimizden göçün durdurulması ve istihdamın yeteri oranda sağlanması için çalışmalarımızı gün geçtikçe artırıyoruz. Bunun neticesinde yıllardır azalan nüfusumuz 2011’den sonra belirli oranlarda artmaya başladı.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÜSTÜN PANKARTLARLA KARŞILANDI

Yapılan iftar için Kurtoğlu köyüne giden Milletvekili Üstün halkın yuğun teveccühü ile karşılaştı. Milletvekili Üstün,  “Sizlerin teveccühü ve sevgisi bizleri yaptığımız işte mutlu ve motive etmekle birlikte, sizlerin vekilliğini yaparken ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini de hatırlatıyor.” diye konuştu.

Mübarek Ramazan ayının sonuna doğru gelinmesinden ötürü bir burukluk yaşandığını fakat bu gibi organizasyonlar ve birlikteliklerin Ramazan ayı dışında da artırarak tekrarlanması gerektiğini altını çizen Milletvekili Üstün, “Gümüşhanelinin ne kadar misafirperver olduğunu ara ara davetimize icabet edip şehir dışından gelen bürokrat ve siyasetçi arkadaşlarımızdan duydukça gurur duyuyoruz. Gümüşhane’nin yatırımlarını yerinde görmesi ve anında müdahale etmesi için davet ettiğimiz Genel Müdürlerimiz ve diğer bürokrat arkadaşlarımız bizleri Ankara’da görünce sizin ilgi ve alakanızdan bahsediyor. Haliyle buda bizleri mutlu ediyor.” diyerek Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’in Gümüşhane programının bitiminden sonra daveti dolayısıyla kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Milletvekili Üstün, muhtarların talep ve şikayetlerini dinledikten sonra iftar organizasyonu için AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz’e ve İl Başkanlığının yöneticilerine, Kurtoğlu Köyü Muhtarı ve köylülerine, iftara katılan tüm muhtarlara ve köylülere teşekkür ederek organizasyondan çok mutlu olduğunu belirtti.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER