Milletvekili Üstün TBMM'de Öğretmenler Günü kabulüne katıldı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle TBMM’de verilen kabule katıldı.

Milletvekili Üstün TBMM'de Öğretmenler Günü kabulüne katıldı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle TBMM’de verilen kabule katıldı.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut’un ev sahipliğinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmen temsilcilerinin katıldığı kabule katılan Milletvekili Üstün, tüm illeri temsilen TBMM resepsiyonuna katılan öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunun altını çizen Milletvekili Üstün, “Bu sorumlulukla çağdaş uygarlığa ulaşmada kendilerine büyük görevler düşen öğretmenlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için, her türlü fedakârlıkta bulunmaya devam edeceklerdir” dedi.

AK Parti İktidarı olarak eğitime ve eğitimciye her zaman destek olduklarını kaydeden Milletvekili Üstün, 24 Kasım günü Başbakan Davutoğlu’nun yaptığı açıklamayı da şöyle değerlendirdi:

“EN BÜYÜK HEDİYE BAŞBAKANIMIZDAN”

“Bugün tüm öğretmenlerimize Başbakanımız en güzel hediyeyi verdi. 15 Bin yeni öğretmen atamasının Ocak Ayında yapılacağını söyledi. Ayrıca hafta sonu ders ücretlerine zam yapıldığını bildirdi. Bu yüzden bu 24 Kasım’da öğretmenlerimize en büyük hediyeyi Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu vermiştir.”

TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen törende Başkan Vekili Sadık Yakut, öğretmenler gününü kutladıktan sonra öğretmenleri temsilen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya çiçek takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER