Milletvekili Üstün'den Cami ve Kuran Kurslarına 1 Milyon 125 bin Lira

Gümüşhane il ve ilçelerinde Cami ve Kuran Kurslarının ihtiyaçlarının karşılanması, tadilat ve inşaatlarının yapılması için başvuruda bulanan ve acil olanlara AK Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün takibiyle 1 Milyon 125 bin TL ödenek gönderildi.

Milletvekili Üstün'den Cami ve Kuran Kurslarına 1 Milyon 125 bin Lira
Gümüşhane il ve ilçelerinde Cami ve Kuran Kurslarının ihtiyaçlarının karşılanması, tadilat ve inşaatlarının yapılması için başvuruda bulanan ve acil olanlara AK Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün takibiyle  1 Milyon 125 bin TL ödenek gönderildi.

2013 yılında da bu taleplerle ilgili hassas davranarak gerekli ödeneklerin gönderildiğini belirten Milletvekili Üstün,2014 yılı ortalarında şuana kadar Gümüşhane il ve ilçelerinden gelen talepler için 1 milyon 125 bin lira ödeneğin İl Müftülüğüne gönderildiğini belirterek, “Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Milletvekili Üstün, “Ödenek taleplerimizin karşılanmasında göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı, Başbakan Yardımcımıza, Diyanet İşleri Başkanımıza, gerekli takipleri yapan ve bu yatırımlar için koşuşturan İl Başkanımız Hakkı Gündüz’e, ilçe başkanlarımıza, teşkilatlarımıza, Cami Dernek Başkanları ve müftülük çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yardım talebinde bulunup ödenek gönderilen Cami ve Kuran Kursları şu şekilde:

Merkez Çaltılı Köyü Cami 10 bin, Merkez Ahmet Ziyaüddin Yatılı Kız Kuran Kursu 15 bin, Merkez Hacı Nazire Bozkır Cami 10 bin, Merkez Hasanbey Mah. Yeni Cami 10 bin, Merkez Mahmut Efendi Külliyesi 10 bin, Kürtün Taşlıca Köyü İki Baca Mah. cami 10 bin, Kürtün merkez Ravzai Mutahhara Cami 15 bin, Merkez Ebubekir Cami 15 bin, Merkez Üniversite Kampüs Cami 500 bin, Şiran Akbulak köyü cami 10 bin, Merkez Ahmet Ziyaüddin Kız Kuran Kursu Müftülük Hizmet Binası 500 bin, Merkez Boyluca Köyü Cami 20 bin tl.
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 19:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER