Minik Yürekler Anneler İçin Çarptı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay farklı bir tema ile düzenlenen şiir dinletisi programı ‘anne’ temalı program ile sona erdi.

Minik Yürekler Anneler İçin Çarptı
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay farklı bir tema ile düzenlenen şiir dinletisi programı ‘anne’ temalı program ile sona erdi.

Bugüne kadar Şubat ayında "Sevgi", Mart ayında, "Kahramanlık", Nisan ayında "Çocuk" ve son olarak Mayıs ayında da "Anne" temasıyla düzenlenen program Gümüşhane Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gazipaşa ve Dumlupınar Ortaokulu'nun koordinasyonunda tüm ilk ve ortaokul kurumlarının katılımıyla 17 öğrenci sahnede şiir ve türkü söyleyerek katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Minik öğrencilerin anneye dair söyledikleri duygu dolu şiirlerde salondaki bazı misafirler gözyaşlarını tutamadı.

Programın anlamını en iyi vurgulayan etkinlik ise yetim bir çocuğun yaşantısını anlatan "Sol Yanım Acıyor Anne" isimli şiirini okuyan Işıl Sema Doğan İlkokulu öğrencisi Elif Gülcan Doludizgin oldu. Minik Elif Gülcan'ın şiiri yaşıyormuşçasına duygulu okuması, salondaki izleyicilere de duygulu anlar yaşattı.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, Şube Müdürleri, okul-kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yusuf Çiftçioğlu İlkokulundan Nesibe Gözün, Gazipaşa Ortaokulundan Esma Duru Ertop, Mutlucan Demirci, Işıl Sema Doğan İlkokulundan Elif Özdemir, Elif Gülcan Doludizgin, Tekke Ortaokulundan Hacer Soydaş, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan Mervenur İnanberi, Gizem Ergün, Fezipaşa Ortaokulundan Doğukan Aydın, Mesut Aslankılıç, Atatürk Ortaokulundan Nazlıcan Şeker, Dumlupınar Ortaokulundan Nisanur Çilenk, Sehernaz ve Nazlıcan Hapencioğlu, Özel Bahar Ortaokulundan Fatma Zengin ve Aysın Rafet Ataç İlkokulundan Ceren Çalışkan, Özur Ceylan etkinlikte sahne aldı.
Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER