Oğlundan ders alıp avukatlık cübbesini giydi

Gümüşhane Şiranlı hemşerimiz 57 yaşındaki Ali Aydın, oğlundan ders alıp Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Oğlundan ders alıp avukatlık cübbesini giydi

Gümüşhane Şiranlı hemşerimiz 57 yaşındaki Ali Aydın, oğlundan ders alıp Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Eğitim süreciyle ilgili Haber 29 Gazetesine açıklama yapan Aydın, Şiran ilçesine bağlı Yeniköy köyünde doğduğunu, 1981 yılında Tapu Kadastro Yüksek Okulu tamamladıktan sonra İşletme Fakültesini bitirdiğini, 1981 yılından itibaren 36 yıl İstanbul'da Tapu Müdürlüğü yaptığını söyledi.

“Avukatlık Cübbemi hocam olan oğlum giydirdi”

2012 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak 2015 yılında mezun olduğunu kaydeden Aydın, “Hukuk fakültesinde 1 yıl oğlum bana ceza hukukunda hocalık yaptı. Avukatlık stajını bitirdikten sonra 2017 yılı Ekim’de avukat oldum. Avukatlık Cübbemi hocam olan oğlum giydirdi. Çok farklı bir duygu yaşadım. Azimle çalıştıktan sonra başarı kendiliğinden geliyor. Çok şükür mezun oldum” dedi.

“Okumanın yaşı da sınırı da yok”

Avukat olduktan sonra Tapu Müdürlüğü'nden emekli olduğunu ve halen İstanbul'da kendi ofisinde avukatlık yaptığını dile getiren Aydın, “Aynı zamanda Şiran ilçemiz için kurulan Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) yönetim kurulu üyesiyim. Tüm hemşerilerime tavsiyem, okumanın yaşı da sınırı da yok. Hep birlikte okumaya, sürekli kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kaynak: //www.haber29.net/gurbet/oglundan-ders-alip-avukatlik-cubbesini-giydi-h15565.html

Haberin Kaynağı: Haber 29 - www.haber29.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER