Öğrencilere motivasyon eğitimi

Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programında, Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı kapsamında yürütülen ‘Mesleki Eğitimle Büyüyoruz’ projesi kapsamında öğrencilere yönelik kişisel gelişim ve motivasyon seminerleri tamamlandı.

Öğrencilere motivasyon eğitimi
Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programında,  Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Hibe Programı kapsamında yürütülen ‘Mesleki Eğitimle Büyüyoruz’ projesi kapsamında öğrencilere yönelik kişisel gelişim ve motivasyon seminerleri tamamlandı.

Proje ile bugüne kadar 3 adet öğrenci eğitimi gerçekleştirilirken, eğitim faaliyetlerine yaklaşık 600 öğrenci katıldı.

Özellikle üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencilere yönelik motivasyon ve stres yönetimi seminerleri, proje ortağı olan 4 meslek lisesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik iş hayatında ve sosyal hayatta iletişim, takım çalışması, iş ve meslek etiği, geleceği planlama konularında gerçekleştirilen eğitimlerin oldukça verimli geçtiği ve öğrencilerin seminerleri ilgiyle takip ettiği anlaşıldı.

Proje ile yapılacak rehberlik ve yönlendirme faaliyetleri kapsamında Özel İdare İşhanı birinci katında “Mesleki Eğitim Temas Noktası” açıldığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, “Öğrencilerimiz velileri ile buraya giderek eğitim uzmanlarıyla görüşebilir; yâda 213 01 23 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu veya bilgi alabilirler. Proje ile ortaokullarımızda da bilgilendirme noktaları oluşturulmuş durumda. Bilgilendirme noktalarında proje hakkında ve mesleki teknik eğitim veren okullarla ilgili bilgilere ulaşılmaktadır. Özellikle çocuklarımızın huzurlu, sağlıklı bir eğitim sürecine yol arkadaşlığı etmelerine destek olmak amacıyla tüm velilerimizi Mesleki Eğitim İrtibat Noktamıza bekliyoruz. Projenin uygulanmasında ve etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen başta Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere tüm okul müdürlüklerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER