PTT’den 176. müşteriye ‘Milletim Büyüksün’ teşekkürü

Gümüşhane PTT Başmüdürlüğü, 176. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 176’ncı müşterisine ‘Milletim Büyüksün’ pulu hediye etti.

PTT’den 176. müşteriye ‘Milletim Büyüksün’ teşekkürü
Gümüşhane PTT Başmüdürlüğü, 176. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 176’ncı müşterisine ‘Milletim Büyüksün’ pulu hediye etti.

Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ'nin (PTT) 176. kuruluş yıl dönümü Gümüşhane’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  PTT'nin Gümüşhane Merkez şubesinde, 176 numaralı fişi alan müşteriye, "15 Temmuz Şehitler Günü (Milletim Büyüksün)" temalı pul portföyü hediye edildi.  176. Müşteri olan Kürtünlü vatandaş Salih Kılıç’a hediyesini Gümüşhane PTT Başmüdürü Şinasi Duman verdi.

İşlemini yaptırdıktan sonra hediyesini alan Salih Kılıç, PTT hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hediye edilen pulun, 15 Temmuz’da milletimizin vakur ve onurlu duruşu için hazırlanmış olması; canını, kanını Türkiye’ye feda eden kahramanlarımızı unutmamak, unutturmamak adına önemli. Öncelikle o kahraman evlatlarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.  Ayrıca sürekli olarak PTT üzerinden işlemlerimi sürdürüyorum. Müşteriye karşı ilgiden son derece memnunuz” diye konuştu.

Gümüşhane PTT Baş Müdürü Şinasi Duman’da 176’ncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Atatürk büstüne çelenk koyduklarını, ardından Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret ederek “Milletim Büyüksün” temalı pul portföyünü kendisine takdim ettiklerini söyledi. Türkiye genelinde olduğu gibi merkez şubedeki 176’ncı müşterilerine de 15 Temmuz Kahramanları adına hazırlanan pulun hediye edildiğini kaydeden Duman, etkinliklere devam edileceğini, Cumartesi günü Gümüşhane’nin tüm il ve ilçelerde bulunan personel ve ailelerini yemekte bir araya getireceklerini belirtti.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER