Şaka değil gerçek: 5 yıldızlı otelde 29 TL’ye kahvaltı, 25 TL’ye öğle yemeği 

Gümüşhane’de geçtiğimiz aylarda hizmete giren ve şehrin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Ramada Gümüşhane otelinde açık büfe kahvaltılar 29 TL, öğle yemekleri 25 TL, hafta sonu brunchları 39 TL’ye 5 yıldızlı kalite ve konforda sunuluyor.

Şaka değil gerçek: 5 yıldızlı otelde 29 TL’ye kahvaltı, 25 TL’ye öğle yemeği 

Gümüşhane’de geçtiğimiz aylarda hizmete giren ve şehrin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan Ramada Gümüşhane otelinde açık büfe kahvaltılar 29 TL, öğle yemekleri 25 TL, hafta sonu brunchları 39 TL’ye 5 yıldızlı kalite ve konforda sunuluyor.

Ramada Gümüşhane Genel Müdürü Veysel Sezen, uluslararası bir marka olan Ramada Gümüşhane oteline herkesi davet ederek, “Vatandaşlarımız gelsinler, görsünler. Böyle bir tesisin burada olduğunu görünce gurur duyacaklar. Bu tesisten faydalansınlar. Bu tesisin kapıları sonuna kadar halkımıza açık. Bütün Gümüşhanelileri otelimize bekliyoruz” dedi.

Otellerin sadece yatılan, konaklanan yerler olmadığını, şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan tesisler olduğunu kaydeden Sezen, kamuoyunda fiyatların pahalı olduğu şeklindeki algının yanlış olduğuna dikkat çekti.

“Uluslararası bir marka, 5 yıldızlı bir otel, mutlaka fiyatlar abartılıdır” düşüncesiyle vatandaşların otele gelmeye çekindiklerini kaydeden Sezen, “Hiç öyle bir şey yok. Geldiklerinde görecekler ki çok uygun fiyatlara burada hizmet alabilirler. Bizim açık büfe kahvaltılarımız ilimizin de plakası olan 29 liradır. Hafta sonları brunchlarımız var. Pazar günleri sat 14.00’a kadar sürüyor ve 39 lira gibi bir fiyatı var. Vatandaşlarımız gelsinler, görsünler. Böyle bir tesisin burada olduğunu görünce gurur duyacaklar. Bu tesisten faydalansınlar. Bu tesisin kapıları sonuna kadar halkımıza açık. Bütün Gümüşhanelileri otelimize bekliyoruz” dedi.

Sezen, her gün öğle yemeği menüsünün (yemek, içecek, çorba) de kişi başı 25 lira olduğunu sözlerine ekledi.

Detaylı bilgi için telefon +90 456 329 29 29


 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER