Şehidimiz İstanbul’da defnedilecek

Şırnak’ta terör örgütüne yönelik operasyonlarda ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Kelkitli Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik, İstanbul’da toprağa verilecek.

Şırnak’ta terör örgütüne yönelik operasyonlarda ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Kelkitli Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik, İstanbul’da toprağa verilecek.

Şehidimizin ailesinin uzun yıllardan beri İstanbul’da yaşadığı ve bu nedenle yarın (29 Nisan 2016) Pendik Sahilyolu Camiinde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı ve törenin ardından Sultanbeyli Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Muş Jandarma Özel Harekat'ta görevli iken geçici görevle Şırnak'a giden Çelik’in 5 aylık İrfan Aras ve Serhan Eymen isimli ikiz çocukları olduğu öğrenildi.

Şırnak’ın İsmetpaşa Mahallesinde çıkan çatışmada yaralanan Kelkit ilçesine bağlı Kınalıtaş köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik, Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Öte yandan şehidimizin haberinin duyulmasının ardından taziye mesajları yayımlanmaya başlandı.

VALİ YÜCEL YAVUZ

“28 Nisan 2016 Perşembe günü Şırnak’ta devam eden operasyonlar sırasında, Kelkit-Gümüşhane nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik şehâdet mertebesine erişmiştir.
 
Aziz Şehidimiz ile son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere Aziz Milletimize sabır ve başsağlığı dileriz.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

"Bugün sabah Şırnak merkezinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şahadet şerbetini içen Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik ve tüm şehitlere Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum. Şehidimizin kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun"

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR

"Güvenlik güçlerimiz tarafından milli birlik ve beraberliğimizin sağlanması, huzur ve barışın tesis edilmesi ve kamu düzenin devam etmesi için  fedakar bir şekilde hainlere karşı mücadele verilirken, Gümüşhane Kelkit Nüfusuna Kayıtlı Jandarma Üsteğmen Rahim ÇELİK’in şehadet haberi bizleri derinden üzmüştür. Muş Jandarma Özel Harekat kadrosunda  görevli iken, geçici görevle gittiği  Şırnak ilinde bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit  olan Jandarma Üsteğmen Rahim ÇELİK’e Yüce Allah’tan rahmet, geride kalan kıymetli ailesine, aziz milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dilerim."

AK PARTİ İL BAŞKANI CELALETTİN KÖSE

"28 Nisan 2016Perşembe günü, görev yaptığı Şırnak’ta hain terör örgütüne yönelik operasyonlarda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan fakat tüm müdahalelere rağmen şehit olan Kelkit Kınalıtaş’lı kıymetli hemşerimiz Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik’e yüce Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve aziz Türk milletine başsağlığı dilerim."

CHP İL BAŞKANI BEDRİ AĞAÇ

"Son altı ayda şehit sayımız 450'yi geçti. Gümüşhane olarak son üç ayda beşinci şehidimizi verdik.Tabiki hiç tereddütsüz Terör alçaklıktır ve eli kanlı teröristleri lanetliyoruz. Ülkemizde bu kan ve gözyaşının, evlerimize düşen bu ateşin bir an önce son bulmasını diliyor ve bekliyoruz. Yetkilileri de artık bu kaosa bir çözüm bulmaya bu acıları dindirmeye çağırıyoruz. Beceremiyorsalar istifa diye bir kavramın da var olduğunu hatırlatıyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı  diliyoruz. "
Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 17:17

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER