Şehit acısı Gümüşhane'de de yaşandı

Suriye topraklarına bulunan Süleyman Şah türbesinde dün gece yapılan operasyonda kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı’nın acısı Gümüşhane’de de yaşandı.

Şehit acısı Gümüşhane'de de yaşandı
Suriye topraklarına bulunan Süleyman Şah türbesinde dün gece yapılan Şah-Fırat operasyonunda kaza sonucu şehit olan Başçavuş Halit Avcı’nın acısı Gümüşhane’de de yaşandı.

Uzun yıllar Gümüşhane Karayolları 101.Şube Şefliğinde görev yapan Mustafa Avcı’nın oğlu, Ziraat Bankasında görev yapan Davut Avcı’nın kardeşi olan Halit Avcı ömrünün büyük bölümünü Gümüşhane’de geçirmişti.

Olayın duyulmasının ardından Trabzon'un Maçka ilçesi Gürgenağaç Mahallesinde yaşayan babası Mustafa Avcı’nın evine çok sayıda Gümüşhaneli akın ederken, 15 gün sonra çocuğu doğacak olan şehit Halit Avcı’nın yaz aylarında evlendiği ve düğününü de Gümüşhane’de yaptığı öğrenildi.

Avcı'nın yarın öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip aynı yerde toprağa verileceği öğrenildi.

Avcı’nın Suriye'nin Halep kenti sınırları içerisindeki Karakozak köyünde bulunan Süleyman Şah Türbesi'ndeki askerlerin tahliyesi için düzenlenen operasyon sırasında tankın üzerinde fotoğraf çekerken tank kapağının üzerine düşmesi sonucu şehit olduğu ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER