Şengül Yavuz, el sanatları kursunu ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Halk Eğitim kursunu ziyaret etti.

Şengül Yavuz, el sanatları kursunu ziyaret etti
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi  Şengül Yavuz, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Halk Eğitim kursunu ziyaret etti.

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Şengül Yavuz, Okul Müdürü Aynur Bilgin’den okul hakkında detaylı bilgi alarak, öğretmenler tarafından hazırlanan tanıtım sunumunu izledi.

Sınıfları ve atölyeleri gezen Yavuz, okul öğrencileri tarafından hazırlanan ve sunulan ikramların tadına baktıktan sonra okul bünyesinde bulunan anaokulunu da ziyaret ederek, çocuklarlarla sohbet etti, ardından okul pansiyonuna da geçerek öğrencilerin odaları ile pansiyon mutfağını gezdi.

FEVZİPAŞA ORTAOKULU’NDA DEVAM EDEN KEÇE VE EL SANATLARI KURSLARI ZİYARET EDİLDİ

Halk Eğitim Merkezi tarafından kadınların tasarım yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik açılan keçe ve el sanatları kurslarını da ziyaret eden Şengül Yavuz, kursiyerler tarafından yapılan el işi ürünleri inceledi.

Fevzipaşa Ortaokulu’nda verilen eğitime katılan kursiyerlerle sohbet eden Yavuz, “Hobi olarak bu tür kurslara katılan kadınlarımız hem el bececilerini geliştiriyor hem de boş zamanlarını daha verimli hale getirerek değerlendiriyorlar. Eminim ki, bazı kadınlarımız yaptıkları işleri ileride kazanca dönüştüreceklerdir. Bu da ekonomik etkinlik için önemli bir sonuçtur.” dedi.

Ziyaretlere, Vali Yardımcılarının eşleri Esin Özkan ve Nazlı Turan ile Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı ve Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu da katıldı.
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER