Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29

Şiran Kar Altında

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde dün gece yarısından itibaren başlayan kar yağışı etkili şekilde devam ediyor. İlçede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

600
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde dün gece yarısından itibaren başlayan kar yağışı etkili şekilde devam ediyor. İlçede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, dün gece yarısından itibaren başlayan kar yağışının devam ettiğini, Belediye’ye ait iş makineleri ile sabahın erken saatlerinden itibaren başladıkları çalışmaların halen devam ettiğini söyledi.

Karayolları ekiplerinin sürekli yollarda çalışma yaptığını kaydeden Altıparmak, yağışın böyle devam etmesi halinde yarın sabaha kadar kar kalınlığının 60 santimetreyi bulabileceğini belirtti. Altıparmak, Belediye envanterine kayıtlı greyder, kanal kazıcı, kepçe ve traktör yardımıyla vatandaşların mağdur olmaması, ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin sekteye uğramaması için sürekli mücadele yaptıklarını belirterek, “Sabah erken saatlerde çalışmalara başlıyoruz. Gece yarılarına kadar çalışmamıza devam ediyoruz. Nerede ne sorun varsa koşup hallediyoruz. İşimizin başındayız. Vatandaşlarımız günün her saati Belediyemizi arayabilir.” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *