Şiran Süt'te Kan Değişimi

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde bulunan ve ürünleriyle bölgede geniş bir pazara sahip olan Şiran Süt A.Ş yönetim kurulunda değişikliğe gidildi.

Şiran Süt'te Kan Değişimi
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde bulunan ve ürünleriyle bölgede geniş bir pazara sahip olan Şiran Süt A.Ş yönetim kurulunda değişikliğe gidildi.

Geçtiğimiz günlerde şirket merkezinde yapılan olağan genel kurul toplantısında Şiran Süt A.Ş. yönetim değişikliğine gidilerek, Mustafa Doğan’ın başkanlığında yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Şirkette 23 Ağustos 1999 tarihinden beri Yönetim Kurulu başkanlığını yürüten Abdullah Kara, görevini Mustafa Doğan’a devretti. Doğan, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, “Bu zorlu yolculukta Allah yar ve yardımcımız olsun. Cenabı Allah utandırmaz İnşallah. Beni bu göreve laik gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiği ve gücüm yettiğince bu teveccühünüze laik olmaya çalışacağım. Fabrikanın ileriye gitmesi ve gelişmesi için mücadele edeceğim. Sizlerden ricam, bu sure içerisinde her turlu baskı ve zorlamalara karşı yanımda olmanız. Dedikodulara itibar etmeyip, varsa bir mesele yüzüme karşı bana söylemeniz. Benim burada başarılı olmamı isteyen sizlerden daha çok basarisiz olmamı isteyen ve bekleyenler olacaktır. Bunlar dışarıdan olduğu gibi yakın çevremizden olacaktır. Ama hep birlikte bunların üstesinden de geleceğiz İnşallah. Gümüşhane ve Şiran’ın Tek Süt ürünleri işletmesi olan ŞİRAN SÜT AŞ. Süt fabrikası olan bu işletmeye bölge halkının da sahip çıkmasın lazım ve bunu Şiran ve Gümüşhane halkından bekliyorum. Bölge halkı ile hep beraber kalkınmak ve daha ileriye gitmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tekrar ilginize ve alakanıza teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Şiran Süt A.Ş’nin yeni yönetim kurulu Mustafa Doğan (Başkan), Yunus Kara (Başkan Yardımcısı), Murat Doğan, Abdullah Kara, Taşkın Kaya’dan denetleme kurulu ise Tuncay Kara, Mehmet Gül’den oluştu.

17 Haziran 1994 tarihinde Şiran Belediyesi, Yeşilbük Belediyesi ve Gümüşhane İl Özel İdaresi tarafından kurulmuş olan ŞİRAN SÜT AŞ. 23 Ağustos 1999 tarihinde açık artırma ihale usulü ile satılmıştır. Konaklı Köyünden sekiz girişimcinin iştiraki ile alınan ve sekiz girişimcinin ortaklığı ile yürütülen bir işletmedir. Bunlar: Abdullah Kara, Ahmet Doğan, Ali Kara, Seyfi Öztürk, Tuncay Kara ve iki hissesi bulunan Yunus Kara’dır.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER