STK’lardan taziye mesajı

Gümüşhane’de ki STK’lar İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısı sonucu şehadet mertebesine erişen Gümüşhaneli hemşehrimiz Muhammet Fatih Sivri için taziye mesajları yayımladı.

STK’lardan taziye mesajı
Gümüşhane’de ki STK’lar İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısı sonucu şehadet mertebesine erişen Gümüşhaneli hemşehrimiz Muhammet Fatih Sivri için taziye mesajları yayımladı.

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

“İstanbul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olaylara müdahale eden ve ağır yaralanan, aslen ilimiz Torul İlçesi Tokçam Köyünden olan Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri’nin şahadet haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin, Milletimizin birliğini, dirliğini, huzurunu bozmak isteyenlere, aramıza fitne sokmak isteyenlere geçmişte fırsat verilmediği gibi bugünde bu millet asla fırsat vermeyecektir.

Terörün dili, dini, ırkı ve milliyeti yoktur.  Her türlü terör faaliyetini ve terör destekçilerini kınıyor, son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarında hayatını kaybeden tüm güvenlik mensupları ile İstanbul Gazi Mahallesinde Şehit olan Polis Memuru Hemşerimiz Muhammet Fatih SİVRİ’ye Allahtan rahmet, aileleri,  yakınları ve Türk milletine başsağlığı diliyorum”

MEMUR-SEN BAŞKANI MUSA UNCU

“İlimiz Torul İlçesi Tokçam nüfusuna bağlı Polis Memuru  Muhammet Fatih SİVRİ şehit edilmiştir. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu kritik süreç içerisinde terör örgütlerinin yeniden sahneye çıkması sonucu şehit edilen Muhammet Fatih SİVRİ’ ye Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN PİR

“İstanbul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olaylara müdahalesi sırasında maruz kaldığı saldırı sonucu hayatını kaybedip şehit olan Gümüşhaneli Hemşerimiz Muhammet Fatih Sivri kardeşimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu vesile ile başta PKK ve IŞİD olmak üzere tüm terör örgütlerini lanetliyor, bir an önce ülkemizde, İslam aleminde ve tüm dünyada terörün sona ermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 15:09

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER