Sulama Birlikleri’nden Milletvekili Üstün’e Ziyaret

Türkiye Sulama Birlikleri Derneği yöneticileri, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Sulama Birlikleri’nden Milletvekili Üstün’e Ziyaret
Türkiye Sulama Birlikleri Derneği yöneticileri, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Bülent Can, çeşitli illerin Sulama Birlikleri Başkanları ve aynı zamanda SUBİRDER Yönetim Kurulu üyeleri ile TBMM’de Milletvekili Üstün’ü ziyaret etti.

Sulama Birliklerinin talepleri ile ilgili yapılan toplantıda Milletvekili Üstün, sulama birliklerinin taleplerini dinleyerek yapılması gerekenlerle ilgili taleplerin gerekli mercilere iletileceğini belirtti.

Milletvekili Üstün sulama birliklerinin yapmış olduğu faaliyetlerin bir kamu hizmeti olduğunu belirterek,  “Su tüm canlılar için doğal kaynaklardan biridir. Bu anlamda su tüketirken çok dikkatli olmalı ve çevremizi ve gelecek nesillerimizi düşünmeliyiz.” dedi.

Milletvekili Üstün, birkaç ay önce Sulama Birliklerinin Antalya’da yaptığı eğitime katıldığını ifade ederek bu eğitimlerinde suyun tüketilmesi anlamında toplumu bilinçlendirmede çok önemli olduğunu belirtti.

Toplantıya Sulama Birlikleri Genel Başkanı Bülent Can ile birlikte Şanlıurfa Tatarhöyük Sulama Birliği Başkanı T. Fevzi Karakeçili, Osmaniye Savrun Sulama Birliği Başkanı Hasan Uzun, Eskişehir Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, Konya Gevrekli Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, Erzurum Aras Sulama Birliği Başkanı Hasan Çalı, Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Kavak, Tokat Dökmetepe Sulama Birliği Başkanı Selim Haykır katılım sağladı.

Toplantı sonrasında ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Milletvekili Üstün SUBİRDER Genel Başkanı Bülent Can’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER