Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Torul’da Teknoloji Tasarım Sergisi Açıldı

Torul’da Teknoloji Tasarım Sergisi Açıldı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Namık Kemal Ortaokulunun hazırladığı ‘Yılsonu Teknoloji, Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi’ törenle açıldı.

571
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Namık Kemal Ortaokulunun hazırladığı ‘Yılsonu Teknoloji, Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi’ törenle açıldı.

Okulun konferans salonunda yapılan açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Namık Kemal Ortaokulunun Okulu Müdürü Celal Millet, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve veriler katıldı.

Törende konuşan Görsel sanatlar Öğretmeni Salih Altuntaş, “Okulumuzun 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin günlerce üzerinde çalıştıkları çok sayıda teknoloji icatları ve el becerilerini ilçe halkımıza sergilemek üzere stantlar oluşturduk. Burada çocuklarımızın içindeki beceri ve özgüvenlerini ortaya çıkarmaya çalıştık. Bu tür aktivelerimiz devam edecek." dedi.

Sergide, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel ebru sanatları, yağlı boya, sulu boya, kum boyama, etamin, mozaik ve çeşitli çalışmalar sergilendi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *