Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Üstün: 'Gölet yatırımlarımız tam hızla devam ediyor'

Üstün: 'Gölet yatırımlarımız tam hızla devam ediyor'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, il, ilçe, belde ve köylere yapılan göletlerin tam hızla devam ettiğini ifade etti.

229
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, il, ilçe, belde ve köylere yapılan göletlerin tam hızla devam ettiğini ifade etti.

Üstün, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yürütülen 1000 günde 1000 gölet yapımı projesi kapsamında Gümüşhane'nin büyük bir pay aldığını ve şu an gölet çalışmalarının büyük bir özveriyle devam ettiğini dile getirdi.

Milletvekili Üstün yapılacak göletlerle ilgili şu bilgileri verdi: “Oylumdere, Kabaktepe, Söğütlü, Örenbel, Beydere ihale aşamasında olan göletlerimiz. Yaylım göletimiz yapımı devam eden mevcut göletlerimiz arasında. Ayrıca Bulak, Kırıntı, Sütveren, Aktutan, Gödül, Bahçeli, Özlüce, Akbulak, Ceviz, Arıtaş ,Aydoğdu, Konaklı, Ünlüpınar  ve Günbatur göletleri ise planlama ve proje aşamasında. Bu göletlerimizin bittiğinde sulama açısından bulunduğu bölgeye büyük katkı sağlayacak ve inşallah 2014 yılında da ilimizin değişik bölgelerine yeni göletlerin yapılması yönünde takibatımızı devam ettireceğiz. Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza, Orman Genel ve Bölge müdürlüklerimize, ilimize hizmet noktasında gösterdiği özveri için tüm hemşehrilerim ve ilim adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *