Vali Yavuz, Kelkit ve Köse’de taziye ziyareti gerçekleştirdi

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Finlandiya’da pizza dükkânında uğradıkları saldırı sonucu öldürülen 3 Türk’ten biri olan Gümüşhaneli Kübray Turan ile (46), Kırıkkale’de ki otobüs kazasında vefat eden Ahmet Emin Kesler’in (23) ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Yavuz, Kelkit ve Köse’de taziye ziyareti gerçekleştirdi
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Finlandiya’da pizza dükkânında uğradıkları saldırı sonucu öldürülen 3 Türk’ten biri olan Gümüşhaneli Kübray Turan ile  (46), Kırıkkale’de ki otobüs kazasında vefat eden Ahmet Emin Kesler’in (23)  ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Kelkit Kaymakam Vekili, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile birlikte Kübray Turan’ın Kelkit ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan baba ocağına giderek ailenin acısını paylaşan Vali Yavuz, Kübray Turan’ın ağabeyi İbrahim Turan ile görüşerek başsağlığı diledi.

Daha sonra Köse ilçesine geçen Vali Yavuz, Kırıkkale'de yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 2 kişiden birisi olan Ahmet Emin Kesler (23) için kurulan yas evine giderek, Kesler’in ailesine başsağlığı ve sabır diledi.



Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 23:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER