Ve sinema Gümüşhane’ye gelir...

Türkiye’de sineması olmayan birkaç şehirden birisi olan Gümüşhane’de bu durum Belediye Başkanlığı tarafından tarihin karanlık sayfalarına gömüldü.

Ve sinema Gümüşhane’ye gelir...

Türkiye’de sineması olmayan birkaç şehirden birisi olan Gümüşhane’de bu durum Belediye Başkanlığı tarafından tarihin karanlık sayfalarına gömüldü.

Bağlarbaşı Mahallesinde uzun süren çalışmaların ardından adeta yeniden ayağa kaldırılan Sema Doğan Parkında 2 ayrı salonda güncel filmlerle sinema hizmeti resmen sunulmaya başlandı.

Bugün açılışı gerçekleştirilen sinema salonlarında "Kingsman: Altın Çember" adlı yabancı film 12.00, 15.00, 17.45, 20.45 saatlerinde, dün gösterime giren "Kurtlar Vadisi Vatan" yerli film ise 11.30, 13.30, 16.00, 18.15 ve 20.30 olmak üzere 5 farklı seansta izleyiciyle buluşturuldu.

Hafta sonu ve havanın da güzel olması nedeniyle parkın özellikle piknik alanında boş yer bulmak imkansız hale gelirken, sinema salonlarında ilk gün olmasına rağmen filmlere gösterilen ilgi yetkilileri memnun etti.

Sinemayla birlikte bowling salonu, oyun salonları ve kafeterya birimleri de halkın hizmetine sunulurken, ilk kez bowling oynamak isteyen Gümüşhaneliler uzun kuyruklar oluştururken özellikle üniversite öğrencilerinin tesise yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Pide, makarna ve sote çeşitleriyle restoran, sıcak ve soğuk içecekler ile kafeteryanın da hizmete girdiği tesislerin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Gümüşhanemize sözümüz var. Hep daha iyisini, daha iyisine layık olan halkımıza sunmak için çalışıyoruz. Sema Doğan Parkını modern sinema salonları, bowling salonu, restaurant, cafeler, oyun salonları, piknik alanları, çocuk parkları, etkinlik alanı, mescitler, bebek bakım odası ve otoparkları ile hizmetine sunmanın haklı gururunu halkımızla paylaşıyoruz. Söz verdik yapıyoruz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER