Yavuzyılmaz Aydın İl Sağlık Müdürü oldu

Gümüşhane eski İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Aydın İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Yavuzyılmaz Aydın İl Sağlık Müdürü oldu

Gümüşhane eski İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Aydın İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz yaz aylarında Gümüşhane’ye Sağlık Müdürü olarak atanan ve kısa sürede güler yüzü ve konusuna hakim olması nedeniyle hem çok sevilen hem de başarılı çalışmalara imza atan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Gümüşhane’de ki görevinin ardından Aydın’a İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Aydın’da kısa bir süreliğine İl Halk Sağlığı Müdürü olarak da görev yapan Yavuzyılmaz, kısa süre içerisinde Aydın’a giderek yeni görevine başlayacak.

Dr. Fevzi Yavuz Yılmaz kimdir?

1973 yılında Vakfıkebir'de doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Vakfıkebir'de tamamladı. KTÜ Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. Sırasıyla Rize İyidere Merkez Sağlık Ocağı, Ankara Dışkapı SSK Eğitim Hastanesi, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi ve Çal Aile Sağlığı Merkezinde hekim olarak görev yaptı. 2010 yılında Düzkoy İlçe Hastanesine Kurucu Başhekim olarak atandı. Ekim 2012'de Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne Kurucu Müdür olarak atandı. Bu görevini yürütürken Trabzon İlinin büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan Ortahisar ilçesine Sağlık Bakanlığı mevzuatı çerçevesinde Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğünü kurmak üzere Şubat 2014 tarihinde Kurucu Müdür olarak atandı. Yılmaz, evli ve bir çocuk babası. 
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER