Yeni yıl mesajları

Gümüşhane’de yeni yıl nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Yeni yıl mesajları

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geride bırakırken, önümüzdeki 2019 yılının iyi bir şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2019 yılında da Gümüşhane’nin her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm imkânlarını şehrimize sunmaya, her geçen gün artan heyecanımızla devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının, ülkemize ve Gümüşhaneli hemşehrilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.”

MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL, CİHAN PEKTAŞ

"2018 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. 2023 yılına, yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılına sadece 4 yıl kaldı. 2023 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor, bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor.

Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara rağmen kalkınmamızı, büyümemizi devam ettiriyoruz. 2018 yılı içerisinde fiili olarak hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin; 2023 hedeflerimizle somut çerçevesini çizdiğimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla istikametini belirlediğimiz büyük ve güçlü Türkiye ülküsünün lokomotifi olacağına inanıyoruz.

2019 yılının Mart ayında yapılacak mahalli seçimler ülkemizin ve şehirlerimizin geleceği bakımından kritik öneme sahiptir. Değerli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin; heyecanı, hedefi ve projesi olan kadrolara sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz. 2002’den günümüze kadar olduğu gibi 2019 yılında da ülkemizde ve Gümüşhane’mizde önemli yatırımlar hayata geçirilecek; hemşerilerimizin ve milletimizin huzur ve refahı için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.

Bu duygularla; 2019 yılının ülkemize, bölgemize ve bütün dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor; değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün insanlığın yeni yılını tebrik ediyoruz."
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı. 

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "2018 yılını geride bırakıyor yeni umutlarla, yeni heyecanlarla 2019 yılına giriyoruz. 2019 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını, dostluğa, barışa, huzura, berekete ve sağlığa vesile olmasını diliyorum" dedi

Başkan Çimen, 2018 yılı içerisinde Gümüşhane'de birçok yatırımı tamamladıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde kendimize iki önemli hedef belirledik. Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü ifade eden 2018’e kadar kentin temel altyapı ve çevre sorunlarını çözmek. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde Gümüşhane'mizi 'Marka Kent' yapmak. Bu iki temel hedefimizde önemli mesafeler kat ettik. Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Görev süremiz boyunca şehrimizin 70 ayrı noktasında 130 milyon lirayı bulan yatırımlar yaptık. Durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gümüşhane’nin daha yaşanılır, daha çağdaş bir hale gelmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini kaydederek, “Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılı içerisinde önümüze koyduğumuz yeni hedeflerle hizmete devam edeceğiz. Allah'ın izni ile vatandaşlarımızın daha modern kentte yaşamalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha 2019 yılının tüm insanlık için sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, aziz milletimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

REKTÖR PROF. DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geride bırakıp, yepyeni bir yıla daha adım atıyoruz. Gümüşhane Üniversitesi olarak 2018 yılını başarılı bir şekilde geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Üniversitemizde uluslararasılaşmaya, bilim ve teknolojiye, sanayi işbirliğine verdiğimiz önemle birlikte Gümüşhane’miz için sosyo-kültürel ve ekonomik alanlarda katkı sağlama gayreti içinde olduk. Öğrenci odaklı eğitim anlayışımızla yeni yılda da daima değişimi ve ilerlemeyi kendimize öncelikli hedef olarak seçtik. Üniversitemiz kurulduğu 2008 yılından bu yana toplumsal duyarlılığı yüksek, çalışkan, sorumluluk sahibi ve vatan sevgisiyle dolu bireyler yetiştirme peşinde oldu. İnanıyorum ki 2019 yılında yapacağımız projeler ve atılımlarla geleceğe ışık tutan geniş vizyonu ve hedefleriyle bölgesinin dikkatini çeken bir üniversite olmanın yanı sıra ülkemizin saygın eğitim kurumları arasındaki yerini daha da güçlendirip, pekiştirecektir. 2019 yılının ülkemiz ve milletimiz için gelişme, büyüme ve huzur yılı olması için çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının başta Gümüşhaneli hemşerilerimiz ve üniversitemiz camiası olmak üzere, ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER FARUK KARATAŞ

“Türk Polis Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzur ve can güvenliğini sağlamak adına yoğun gayret içerisinde çalışan bizler; bir yılı daha geride bırakmanın hüznünü, yeni bir yılı karşılamanın sevincini yaşamaktayız. İlimizde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yeni yıla girmelerini sağlamak için önleyici tedbirleri en üst seviyede almış bulunmaktayız. İlimizin her iki giriş bölgesinde oluşturulan uygulama noktalarında şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde  gerekli denetimler yapılacak. Meydana gelen olumsuzluklara karşı ise vatandaşlarımızca 155 Polis İmdat hattına yapılan bütün ihbarlar değerlendirilerek, belirtilen yerlere ilgili ekiplerimizin sevk edilmesi seri bir şekilde sağlanacaktır.

Sevinç ve umut içerisinde karşılamaya hazırlandığımız 2019 yılının ülkemize ve gönül bağımızın bulunduğu bütün milletlere daha çok barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder; vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken Şehit olan bütün güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimi sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER