Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri

Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri

Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, şehir merkezinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetim başlattı.

1963
Gösterim
Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, şehir merkezinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetim başlattı.

Halk sağlığını korumak ve iş yerlerinin daha sağlıklı ortamlarda hizmet vermeleri adına denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri, standartlara ve hijyenik kurallara uymayan iş yerlerine uyarılarda bulundu. Daha önceki uyarıları yerine getirmeyen fırınlar hakkında ise cezai müeyyideler uygulandı.

Denetimler sırasında; fırınları öncelikle hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetleyen zabıta ekipleri, uygunsuz koşullarda üretim yaptığı tespit edilen iş yerlerini sahiplerini uyardı. Zabıta ekipleri, ayrıca fiyat tarifelerine uygunluk, temizlik, iş elbisesi, ekmek gramajı ve iş yeri çalışanı hijyen eğitim sertifikaları gibi hususları kontrol etti.

Yapılan denetimler sonrası Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Şişman şunları söyledi: “Denetimlerde fırınlarımız genel itibariyle kurallara uymaktadır. Bazı fırınlarımızda zaman zaman bazı sorunlar yaşamaktayız. Bu fırınlarda sağlık şartlarına uygun olmayan bir takım faaliyetlerinin olduğunu tespit ettik. Bu işyerlerine gerekli uyarılarda bulunduk. Daha önceki uyarıları yerine getirmeyen fırınlar hakkında ise cezai müeyyideler uyguladık. Vatandaşımız fırınlarda üretilen unlu mamülleri standartlar ölçüsünde ve sağlıklı koşullar içerisinde gönül rahatlığıyla alabilmesi için, Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimizce denetimlerimiz devam edecektir.”
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  1
1 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  2
2 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  3
3 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  4
4 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  5
5 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  6
6 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  7
7 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  8
8 / 9
Zabıta Ekiplerinin Ramazan Ayı Öncesi Fırın Denetimleri  9
9 / 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *