GÜMÜŞHANE’DE 'AYDIN' BİR EL

Anonim bir sözcük olan AYDIN: kültürlü, okumuş, görgülü, ileri fikirli kimse olarak tanımlanıyor. Gümüşhane’de “Aydın” bir el tümcesi Vekil Doç Dr. Kemalettin Aydın çağrışımını yaptıracağından dilerseniz bunu biraz açalım.

Vekilimiz Sayın Doç. Dr. Kemalettin Bey “Aydın” sözcüğü ile birebir örtüşen yapısıyla ulaşılması güç bir performansla uğraş veriyor. Kendi deyimi ile “Canım Gümüşhaneye feda olsun”. “Her şey Gümüşhane için.” Eşi değerli bilim adamı Prof. Dr. Sevim Hanım da öyle.  Adı akçeli işlere ve olumsuz yorumlanacak hiçbir işe karışmamış olan vekil Aydın bu dik duruşu ile de ayrı bir övünç kaynağımızdır.

Sekiz yıllık süreçte 16 bayramı hemşerileri ile geçiren Sayın Aydın başta gönüldaşları olmak üzere herkesle gönül birlikteliği içinde olmuştur. Vekiller sadece il düzeyindeki siyasetçilerle haşır neşir olmamalı asıl yerinin halk içinde olmalı mantığını uygulayan bir vekil olarak gönüllerde kurduğu dostluklar zamanı gelince mutlaka meyvesini verecektir. Bu saptamayı yaptıktan sonra birazda çok önemli olan bazı ayrıcalıklı hizmetlerinden söz edelim.

Yatırımlar: Genelleyecek olursak başta Milli Eğitim, Sağlık ve Ulaşım olmak üzere, Köylere Hizmet Götürme, göletler, barajlar, tarım destekli projeler hep Kemalettin Bey’in çabaları ile tabiiki vekil Feramuz Üstün’ün de katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Yatırım hizmetleri bir devlet politikasıdır. Bunlar mutlaka er geç gerçekleştirilir ama şuan aktaracaklarım herkesin yapacağı iş değildir.
17-25 Aralık 2013 süreci ile başlatılmak istenen gizli darbe planı sonrasında düzenlenen “Milli İradeye Saygı” toplantılarında Türkiye genelinde göz dolduran Sayın Aydın, İlimiz Kültür Merkezinde yaptığı sunumla da partili partisiz herkesin gönlünü fethetmiştir. İlimizdeki tüm muhtarları parlamento çatısı altında konuk etmekle de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştir.
AR-GE Başkan Yardımcısı olarak 2023 Türkiye vizyonu için yeniden yapılanmada yurt içinde ve yurt dışında üstlendiği her türlü görevi başarı ile yerine getirmiştir. Temsil etme kişiliği ile seçmen üzerinde oluşturduğu ve geliştirdiği özgüven duygusu ile Vekil Doç Dr. Kemalettin Aydın için söylenecek tek söz:

“GÜMÜŞHANE İÇİN AYDIN BİR EL.”




YORUM EKLE