Ambulans Mehmet’ten taraftara çağrı

Gümüşhanespor Masörü 'Ambulans Mehmet' lakaplı Mehmet Turhan, Gümüşkoza Gazetsi aracılığı ile taraftara çağrıda bulundu.

Ambulans Mehmet’ten taraftara çağrı

Gümüşhanespor Masörü 'Ambulans Mehmet' lakaplı Mehmet Turhan, Gümüşkoza Gazetsi aracılığı ile taraftara çağrıda bulundu.

Takımın emin adımlarla şampiyonluğa koştuğunu hatırlatan Turhan, taraftarın her koşul altında destek vermelerini yaşanabilecek olumsuz sonuçlarda dahi yanlarında yer almalarını istedi.

Verilen mücadelenin sonunda şampiyonluk kupasının kaldırılacağına inandığını ifade eden Turhan, “Takımımızda ki uyum, arkadaşlık, birlik ve beraberlik en üst seviyede. Şehrin beklentisini farkındayız ve bu beklentiyi boşa çıkartmayacağız. Taraftarımızın desteğini bizden esirgemediğini biliyoruz. Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz ve bu süreçte futbolcu kardeşlerimizi hep olumlu ve güzel şeyler söyleyerek motive etmelerini istiyorum. Bu takıma inanıyorum. Taraftarlarımız bana ‘Ambulans Mehmet’ adını taktılar, onlara teşekkür ediyorum. Şunu bilsinler ki, Ambulans Mehmet bu takım şampiyon olana kadar izin yapmayacak ve evine gitmeyecek. Trabzon’da oturuyorum ve evime gitmiyorum. Her maç dönüşü direk kulübe geliyor, sakatlığı olan oyuncularımızın sağlığıyla ilgileniyorum. Aynı özveriyi de futbolcu kardeşlerimden istiyorum. Teknik ekibe, kulübe, futbolculara ve en önemlisi Gümüşhanespor taraftarına güveniyorum. Son olarak Taraftarlarımıza diyorum ki, Ambulans Mehmet olarak hızır acil servis gibi koşacağım ve şampiyonluğa ulaşacağım” şeklinde konuştu.

Şahin Öztürk

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER