‘Bir musibet, bin nasihatten evladır’

TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Güvenç Kurtar, il merkezinde yayımlanan gazeteler ile ulusal haber ajansı temsilcilerini ziyaret etti.

‘Bir musibet, bin nasihatten evladır’

TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Güvenç Kurtar, il merkezinde yayımlanan gazeteler ile ulusal haber ajansı temsilcilerini ziyaret etti.

Beraberinde Yardımcı Antrenör Sezgin Köprülü ve kulübün medya sorumlusu Sinan Uçar’la birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren teknik patron Kurtar, gazetecilerin sorularını cevaplamayı da ihmal etmedi.

“Hiç kimseyi küçümsemeyeceksiniz”

Şampiyonluk yolunda hafta sonu lig sonuncusu Silvrispor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Gümüşhanespor’un bu şoku nasıl atlatacağıyla ilgili soruyu cevaplandıran Kurtar, eksiklerin ve sorunların farkında olduğunu belirterek, “Bir musibet, bin nasihatten evladır derler. Bu ders olsun. Hiç kimseyi küçümsemeyeceksiniz. Havaya girersen ligin sonuncusu da seni yener. Belki de bu hayırlı oldu. Daha iyi tedbirler alacağız” dedi.

“Özel çalışmalar yapacağız”

Takım olarak taktik ağırlığa çok önem vereceklerini, taktik idmanı, güç idmanı ve hücuma yönelik idman yapacaklarını hem takım hem de bireysel savunmayla ve kondisyonla ilgili çalışma yapacaklarını ifade eden Kurtar, hücum organizasyonlarında oyuna girmenin önemli olduğuna vurgu yaparak özellikle ileriye topu aktarırken yaşanan eksiklikler konusunda özel çalışmalar yapacaklarını söyledi.

“Bandırmaspor müsabakasında bu böyle olabilir mi diyeceksiniz”

Ligin 24.haftasında 25 Şubat Pazar günü sahalarında konuk edecekleri Bandırmaspor müsabakası kadrosunda ‘Bu böyle olabilir mi?’ denilebilecek durumlar yaşanacağının sinyalini veren Kurtar, takım içerisinde Gümüşhanespor’un üzerinde hiçkimsenin olamayacağının altını çizerek “Ben bu işlerde babamı bile tanımam. Bu yüzden hafta sonu herkesin şaşıracağı bir kadro olabilir” değerlendirmesinde bulundu. 

Futbolculara sosyal medya yasağı

Oyuncularına “Birbirinize sahip çıkın, biz aynı geminin içindeyiz. Seyircisiyle, yöneticisiyle, teknik heyetiyle bir bütünüz” tavsiyelerinde bulunduğunu açıklayan Kurtar, futbolcularına 1-0’lık Silivrispor mağlubiyetinin ardından sosyal medyayı takip etmeme talimatı verdiğini söyledi.

“Allah’ın izniyle şampiyon olacağız”

Eksikleri olduğunu, Çarşamba-Pazar maç oynamaları nedeniyle az çalıştıklarını hatırlatan Kurtar, “Biz bunları telafi edeceğiz. Bundan sonra çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Allah’ın izniyle de şampiyon olacağız. Sosyal medyada çok farklı şekilde eleştiriler var. Oynamayan futbolcunun yakınları eleştiriyor, yerden yere vuruyor. Benim oynatmadığım futbolcunun yakınları ve arkadaşları beni eleştiriyor. Menejerler beni eleştiriyor. Bunları okumayın biz birimize sahip çıkalım. Yönetim futbolcuyu, antrenörü suçlar, antrenör futbolcuyu, futbolcuda antrenörü suçlar. Bunlar böyle olursa takımın içine dinamit koymuş gibi olursun. Bu nedenle bunlardan uzaklaşın dedim” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER