‘Birlik ve Beraberliğimize Nazar Değmesin’

Gümüşhanespor’da üçüncü sezonunu geçiren kaptan Salih Zafer Kurşunlu Gümüşkoza’nın sorularını yanıtladı

‘Birlik ve Beraberliğimize Nazar Değmesin’

Gümüşhanespor’da üçüncü sezonunu geçiren kaptan Salih Zafer Kurşunlu Gümüşkoza’nın sorularını yanıtladı

Başarılı bir sezon geçiren Gümüşhanespor’un tecrübeli kaptanı Salih Zafer Kurşunlu,  Gümüşkoza Muhabiri Şahin Öztürk’e, Pazar günü oynanacak olan 1461 Trabzonspor karşılaşması öncesi Antalya Manavgat’ta yapılan devre arası kampını değerlendirdi.

Antalya’da yoğun ve güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten başarılı oyuncu, ikinci yarıya iyi hazırlandıklarını belirtti.

Gümüşhanespor’da üçüncü sezonunu geçirdiğini dile getiren Kurşunlu;  ilk yarının değerlendirmesini yaparak kolay bir sezon geçirmediklerine vurgu yaparak, “Allaha şükür yinede lider Ankaragücü’yle aynı puanla ilk devreyi ikinci sırada bitirdik. Bu başarıda en büyük etken birlik ve beraberlik duygumuzdu. İlk yarı başladığında kamp sürecide geçirmemize rağmen bu duygu pekişmemişti. Zaman geçtikçe, karşılaşmaları oynadıkça ve sevgi saygı çerçevesinde arkadaşlığımızı geliştirdikçe ortak hedefte buluşmuş olduk. Birbirimizi tanımamız biraz zaman alsa da çok huzurlu bir takım haline geldik. Şuan aramıza katılan yeni arkadaşlarımız olmadı ama olsa da onları da içimize alırız. Allaha şükür hiç bir sıkıntı olmaz bizim için” ifadelerini kullandı.

İkinci Yarı Daha Zor Geçecek

1461 Trabzon karşılaşması ile birlikte başlayacak olan ikinci yarı ile ilgili konuşan Kurşunlu, “İlk yarıdan daha zor geçeceği kesin. Şimdilik önümüzde Ankaragücü var, arkamızdan da Menemen kovalıyor. İkinci yarı için ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Yönetimimiz tarafından transfer çalışması yapıldığını biliyorum. İki veya üç transfer yapılması halinde, bu kadronun yeterli olacağına inanıyorum” diye konuştu.

“Kupada Grupları Geçmek İstiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupasında grup müsabakalarında ilk ikiye girerek bir üst tura çıkmak istediklerini kaydeden Kurşunlu, “Kupada da iyi bir ivme yakaladık. Grupları da geçip taraftarımıza daha büyük başarılar yaşatmak istiyoruz. Kupayı ligle beraber götürmek istiyoruz. Nereye kadar gidebilirsek. Bakalım kısmet hayırlısı olsun. Çalışmalarımızda bu yüzden zaten. İnşallah sakatsız, kazasız, belasız bir şekilde ilerleyip yolun sonunda ipi göğüsleyen biz oluruz” dedi.

Kaptan Taraftara Seslendi

Gümüşhanespor taraftarına övgüler yağdıran Kurşunlu, “Taraftarlarımızdan Allah razı olsun. İlk yarı bizi iyi desteklediler gerçekten. Genelde tribünler doluydu ancak daha çok destek beklediğimizi de ifade etmek istiyorum. Hafta içi oynadığımız karşılaşmalarda tribünde olan boşluklar anlaşılabilir. Herkes belliki işinde gücünde. Lakin özellikle hafta sonları yaptığımız mücadelelerde hani ‘iğne atsan yere düşmeyecek’ tabiri var ya, bence Gümüşhane’de onu yakalamamız gerekiyor. Çünkü şampiyonluğa oynuyoruz. Taraftarımızın; desteğini, coşkusunu, gücünü yanımızda hissedersek, Allahın izniyle kimse bizi kolay kolay yenemez” şeklinde konuştu.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER