Bu Gümüş tutulmaz!

Lige Karagümrük galibiyetiyle süper bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlıların yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, iddialı konuştu.

Bu Gümüş tutulmaz!

Lige Karagümrük galibiyetiyle süper bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlıların yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, iddialı konuştu.

Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından iyi gidişatlarını devam ettirmek istediklerini kaydeden Ceylan, “Konya Anadolu Selçukluspor’u da devirip 2’de 2 yapmak istiyoruz” dedi İkinci Lig Beyaz grup ekiplerinden Gümüşhanespor, önüne umut dolu gözlerle bakıyor. Sezona Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puanla dönerek süper bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlılar, hazırlık maçında ise TFF 1. Lig ekiplerinden olan ve ilk 3 maçını kazanan Çaykur Rizespor’u mağlup etme başarısı göstererek büyük bir sükse yapmıştı. Özellikle güçlü rakibi Çaykur Rizespor ile yaptığı hazırlık maçında sergilediği iyi futbol ve aldığı galibiyetle göz dolduran kırmızı-beyazlılarda yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, ligde fırtına gibi eseceklerini söyledi. Yeni sezona güçlü bir kadro oluşturarak girdiklerini ifade eden Ceylan, “Lige Fatih Karagümrük galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptık. Çünkü ilk haftalar her zaman çok zordur. Bu bakımdan ilk haftayı hem de deplasmanda kayıpsız geçmek çok önemliydi. Ardından hazırlı maçında TFF 1. Lig’de fırtına gibi esen Çaykur Rizespor ile karşılaştık. Takımımızın bu maçta ortaya koyduğu futbol ve aldığı galibiyette bizi oldukça sevindirdi doğrusu. Oyuncularımız kalitelerini bir kez daha gösterdiler. Çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu Gümüşhanespor tutulmaz” diye konuştu. Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından iyi gidişatlarını devam ettirmek istediklerini kaydeden Ceylan, “Bu hafta sonu saha ve seyircimiz önünde Konya Anadolu Selçukspor ile kozlarımızı paylaşacağız. Bu maç öncesi de takımımız çalışmalarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyoruz. Kazanıp 2’de 2 yapmak ve yolumuza fire vermeden ilerlemek istiyoruz” dedi. Son yıllarda iyi bir taraftar desteği arkalarında bulduklarını da kaydeden Ceylan, “Konya Anadolu maçında da bizi yalnız bırakmayacaklardır. Tribünlerin bu maçta tamamen dolacağı düşüncesindeyim” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER