'Bu yolun sonu şampiyonluk'

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, günde çift bazen de 3 antrenmanla günü kapattıklarını dile getirerek takımın sezon sonunda şampiyon olacağını söyledi.

'Bu yolun sonu şampiyonluk'

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, günde çift bazen de 3 antrenmanla günü kapattıklarını dile getirerek takımın sezon sonunda şampiyon olacağını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Levent Eriş ’in keyfi yerinde. 

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Levent Eriş, kamptaki çalışmalar hakkında Gümüşkozaya açıklamalarda bulundu. 

Bazı günler günü 3 antrenmanla tamamlarken çoğunlukla günde çift antrenman yaptıklarını kaydeden Eriş, oyuncularının performansından oldukça memnun kaldığını ve takımın sezon sonunda arzuladığı şampiyonluğa ulaşacağını dile getirdi. 

“Çalışmalarımızı sürdürürken bir taraftan da eksik mevkilerimize transfer yaparak takımımızı tamamlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Eriş, “Gelen oyuncularımız ve giden oyuncularımız var. Bilindiği üzere oyuncularımızın bazıları ile yollarımızı ayırdık bazıları ile de yollarımızı birleştiriyoruz. Günde bazen 3 antrenman bazen de 2 antrenman yapıyoruz. 10 gündür geriden geliyoruz ve biraz açığımız var. Çünkü biz diğer takımlara göre bir hafta, on gün geriden başladık. Bu anlam da biraz açığımız var. Bu açığımızı kapatmak istiyoruz. Ümit ediyorum ki hazırlık maçlarımızın sonuna kadar eksikliklerimizi gidermiş oluruz. Oyuncularımdan son derece memnunum. Hazırlık maçlarından alınan sonuçların skor anlamında hiç bir değeri yok. O maçlar eksiklerimizi görmek için önemli. İyi şeyler yapacağımıza ve sezon sonu şampiyon olacağımızdan eminim. Bu arada çok iyi çalıştığımızı da söyleyebilirim. Çok güzel bir ortamda çalışıyoruz. Günde bazen iki bazen de üç antrenmanla hiç ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

14 Ağustos’ta Erzurum kampının tamamlanacağını dile getiren Eriş, “Daha sonra futbolcularımız 2 günlük bir izne çıkacak. Ağustosun 16’sında tekrar Gümüşhane’de toplanacağız. Ayın 17 ve 19’unda Trabzon’da iki hazırlık karşılaşması daha olacak. Ondan sonrada ligler başlayacak. Allah’ın izniyle lige en hazır ve en tamamlanmış bir şekilde başlamak istiyoruz. Ben son derece memnunum çocuklarımızın arzusundan isteğinden. Hazırlık maçlarının skor anlamında hiçbir değeri yok. Çünkü ben skor anlamında kazanmak istedikten sonra zaten o tarz bir oyuncu grubuyla çıkmaya çalışırım. Karışık herkesin birbiriyle uyum sağlayabileceği ve herkesin birbirini tanıyabileceği bir oyuncu grubuyla sahaya çıkmaya çalışıyoruz. Bugün onunla oynayan yarın bir başkasıyla oynuyor. Bu yüzden bu tamamlamayı kısa sürede inşallah gerçekleştireceğiz. Yine de ben son derece memnunum çalışma düzeninden ve takım birlikteliğinden. İyi şeylerle başlayıp iyi işler yapacağımızdan ve yolun sonu şampiyonluk la biteceğinden eminim” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER