Bugün masaya oturacaklar

Gümüşhanesporda Başkan Büyükbayraktar ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak bugün bir araya gelecek.

Bugün masaya oturacaklar

Gümüşhanesporda Başkan Büyükbayraktar ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak bugün bir araya gelecek.

Gün içerisinde Teknik Direktör Mehmet Altıparmakla görüşecek olan Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar alacağı raporlara göre yol haritası belirleyecek.

Görüşmede Gümüşhanespor’un geleceğinin masaya yatırılacağını kaydeden Başkan Büyükbayraktar, “Hocamızın raporları doğrultusunda önümüzdeki sezon için nasıl bir yol haritası çizeceğimize karar vereceğiz” derken yapılacak olan bu görüşmenin ardından önümüzdeki sezon Mehmet Altıparmak ile yola devam edilip edilmeyeceği konusunun da netlik kazanması bekleniyor.

Devam mı tamam mı kararı verilecek


Başkan Büyükbayraktar Gümüşkoza’ya yaptığı açıklamada “Salı günü hocamız bana bir rapor sunacak o rapor doğrultusunda görüşeceğim. Hocamızla devam etmek konusunda bu rapora göre karar vereceğim. Hocamızın aklında neler var. Olur ya ‘Başkanım ben iyi bir teklif aldım bir yerden’ diyebilir. Ama şu anda görünürde öyle bir şey yok. Gördüğüm kadarıyla bizimle çalışmak istiyor. Bakacağım hocamız ne istiyor, takımın genel yapısı itibari ile nasıl bir çalışma yapacak. Futbolcu portföyünden tut kendi ekibine kadar ne gibi talepleri var. Yarın derki işte başkanım bana iki tane üst düzey adam alacaksın. Erzurum maçında Nobre’yi gördük. Neticede takımımız tamam olabilir ama, yüksek atmosfer ve ambiyans ta o havayı yıllarca teneffüs etmiş, önde gelen bir iki oyuncumuz olsaydı durum farklı olabilirdi” dedi.

“Gümüşhanespor’un hedefi her daim şampiyonluk olacak”

Yapılan hesapların tutmayabildiğini dile getiren Büyükbayraktar, “Gümüşhanespor artık her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Neticede takımımız bundan sonra kümede kalırım, düşmemeye oynarım mantığı ile hareket etmiyor. Artık Gümüşhanespor bunları aşmış durumda. Bundan sonra hedeflerini büyük tutuyor. Süper ligde ki dört büyüklerde olduğu gibi Gümüşhanespor’un da bulunduğu liglerde şampiyonluğa oynayan bir takım hüviyetinde olması gerekiyor. Olur, olmaz o rabbimin bileceği iş” diye konuştu.

“Karamsar tablodan uzaklaştık”

Uzun yıllardır futbolun içerisinde bir kişi olarak yapılması gerekenleri bildiğini ifade eden Büyükbayraktar, “Eğer bu sezon elimizdeki mevcut kadro muhafaza edilir ve eksiklerimizi de gerçekten bu işi bilenler ile oturup dizayn edilirse mutlu sona ulaşmakta bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bu sene bu iş artık kaçacak gibi görünmüyor. Âmâ yüzde yüz olur mu ona bir şey diyemem. Ben şimdi şöyle bir şey görüyorum. Gümüşhane o yıllarca gördüğümüz karamsar tablodan uzaklaştı. İnsanımız sahiplendi bu işi. Ayağa kalktı. Bir diriliş var. Bir mensubiyet duygusu oluştu. Bende varım diyor. Ben Gümüşhanespor’un yirmi yıl otuz yıl önceki kurucularındanım. O günkü noktadan geldiğimiz noktaya bakıyorum gümbür gümbür. Ben farklı kulüplerin değil bundan sonra Gümüşhanespor’un renklerini taşıyacağım diyen taraftarlarına sahibiz. Bu takımın arkasında artık bir potansiyel var, bir güç var. Zaten taraftarın olamazsa hiçbir şey yapamazsın. Gümüşhanespor’u yakalamış olduğu bu başarı konumundan artık mahrum etmememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Dinamiklerimiz harekete geçmeli”

Şehrin mevcut ekonomisinin herkesin malumu olduğuna vurgu yapan Büyükbayraktar, “Bu şehirde doğdum büyüdüm inşallah öldüğümde de bu şehirde toprağa gireceğiz. Bu şehrin dinamiklerini artık harekete geçirmeliyiz. Bu Kaya olur, başkası olur, yarın bizim çocuklardan birisi olur. Önemli olan bu şehrin etkili isimleri bu işte elini taşın altına koymalı. Bizim fazla bir şey beklediğimiz yok. Bu takımın bütçesi şudur, bize şu kadar verin diye bir şey dediğimiz yok. Ama herkes üzerine düşeni yapmalı. Örneğin bu şehrin Valisi. Bu işte etkili olduğu alanlar vardı. Bu sene Allah var Vali bey inanılmaz bir efor sarf etti. Onun enerjisini, sinerjisini, onun samimi bakışını, koşturmasını yaşadık ve gördük. Bize vermiş olduğu maddi ve manevi desteğin aynısını maalesef yerelde göremedik. Bunları iyi görüp değerlendirmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER