Cumhur Amedspor’la anlaştı

Gümüşhanesporda , Başarılı Orta Saha Oyuncusu Cumhur Yılmaztürk İle Yollar Ayrıldı

Cumhur Amedspor’la anlaştı

Gümüşhanesporda , Başarılı Orta Saha Oyuncusu Cumhur Yılmaztürk İle Yollar Ayrıldı

İki sezondur Gümüşhanespor’da forma giyen ve bu yıl itibari ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Cumhur Yılmaztürk,  Amedspor ile iki yıllığına anlaştı.

Transferle ilgili Gümüşkoza’ya açıklama yapan oyuncu Cumhur Yılmaztürk “Açıkçası ben ve eşim Gümüşhane’yi çok sevmiştik. Çok mutlu ve huzurlu bir zaman geçirdik.  Ancak hem maddi hem de manevi olarak değerimin bilinmediğini düşünüyorum. Özellikle geçen yıl ben güzel bir performans ortaya koydum. Geçtiğimiz sezon içinde beni daha farklı değerlendirmelerini beklerdim” dedi.

Kaya Büyükbayraktar’ı konuların dışında tuttuğunu ifade eden Yılmaztürk, “Çünkü ona karşı sevgim ve saygım sonsuz. Onu gerçekten bir baba gibi seviyorum. Ancak kulüpte çok komik işler oluyordu. Oyuncular arasındaki fark ortaya konmadı. Hak eden ile hak etmeyen ayrımı gözetilmedi. Bende sürekli bir şey bekledim.  Lig bitti, kulüpten herhangi bir teklif gelmedi burada kal diye. Benim yaşım 27. Bu yaşlarda para kazanmak istiyorum ki futbolun bana bir getirisi olsun. Amedspor’un sunduğu şartları içime sinen ve beni mutlu eden şartlardı” diye konuştu.

İki yıl boyunca Gümüşhane’de çok komik rakamlara oynadığını dile getiren Yılmaztürk, “İki yıl boyunca sahaya yansıttığım performansın karşılığında hak ettiğim maddi imkânları elde edemedim. Üçüncü sene bunu kaldıramazdım. Çünkü insanın kafasındaki sözleşmede yazılmadıkça oyuncunun içi bir türlü rahat olmuyor. Mesela şimdi Amed ile anlaştım. Oraya gittiğimde benim hakkettiğim paranın önünde hiçbir düşüncem olmayacak. Tam tersine ben, almış olduğum o paranın hakkını vermek için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım” ifadelerini kullandı.

Gümüşhanespor’da oynarken aklının bir köşesinde “Ben bu performansı ortaya koyuyorum ama benim hakkım bu mudur” düşüncesinin yer aldığını belirten Yılmaztürk, “Takımdaki oyuncuların aldığı para bazıları için on, yirmi fazla olması normal ama bazılarının iki katı iki buçuk katıydı. Bu oyuncuyu rahatsız ediyor. Ben bu konuda her zaman içimin rahatlatılması talebinde bulundum. Konuşuyorsun ama sözde olunca olay aradan bir kaç zaman geçiyor kimsenin umurunda olmuyor. Benimde bu konular içime sinmediği için rahat edemedim. Bu piyasada 35 yaşına gelince kimse kimsenin yüzüne bakmıyor.  Ben hiçbir zaman nankörlük te edemem. Evimin ara ödemelerini ve kısmet olan ilk arabamı Gümüşhanespor’dan kazandığım paralarla aldım. Takımın geneline baktığında ben maddi ve manevi olarak yeterli kıymeti göremedim. Ben sadece şartlarım iyi olsun diye düşündüğüm için böyle bir karar aldım. Ama inşallah ileride şartlar daha iyi ve uygun olursa Gümüşhane’ye her zaman dönmekte isterim” dedi.

İki sezondur Gümüşhanespor’da başarılı bir istikrar sağlayan oyuncu Cumhur Yılmaztürk bu sezon; lig, kupa ve play-off müsabakaları olmak üzere toplam 41 maçta forma giymişti.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER