‘Enerjimi taraftardan alıyorum’

Gümüşhanespor’un gol silahı ve yıldız oyuncusu Ali Özgün, ‘Enerjimi taraftardan alıyorum’ dedi.

‘Enerjimi taraftardan alıyorum’

Gümüşhanespor’un gol silahı ve yıldız oyuncusu Ali Özgün, ‘Enerjimi taraftardan alıyorum’ dedi.

Bu sezon başarılı bir istikrar yakalayıp takımın neredeyse tüm gol yükünü çeken 27 yaşındaki yıldız futbolcu Ali Özgün, Antalya kampında Gümüşkoza’nın sorularını yanıtladı.

Gurbetçi oyuncu, ligde 11, kupada 1 olmak üzere 21 maçta toplam 12 gol attığını ve bu gollere sezonun ikinci yarısında da devam edeceğini kaydederek, “Geçen sezon Türkiye’de ilk senem olduğu için alışmakta biraz zorluk çekmiştim. Almanya’da bazı düşüncelerim vardı kafam rahat değildi. Allaha şükür hepsi yoluna girdiği için bu sene performansım da yükseldi. Bu başarı da takım arkadaşlarımın, kulübümün ve taraftarların katkısı yüksek” dedi.

Takım olarak, ikinci yarının ilk yarıya oranla daha zorlu geçeceğini farkında olduklarını belirten Özgün, “Çünkü takımlar bütün eksiklerini kapatmaya çalışacaklar. Rakipler stoperlerin ikisini de bana karşı oynatmaya çalışıyor. Buda beni gol yollarında çok zorluyor ama bizde hedefimize ulaşmak için zoru başarmak durumundayız” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynanacak olan 1461 Trabzon maçına da değinen yıldız oyuncu,”Her maçta gol atmak için tüm gücümü harcıyorum. İnşallah bu maçta da golümü atar, ikinci yarıya galibiyetle başlarız. Şampiyonluk uzun ve zor bir maraton. Henüz ikinci yarının başındayız,  kimin ne olacağı belli değil ama hedefimiz belli. Bu hedefimizi gerçekleştirebilmek için yılsonuna kadar bütün gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Gümüşhanespor taraftarlarına da çağrıda bulunan yıldız oyuncu, takım arkadaşları arasında da konuştuklarını, ne kadar fazla taraftar gelirse kendilerinde o kadar güven, güç ve enerji oluştuğunu belirterek taraftarların karşılaşmalarda takımı yalnız bırakmamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER