‘Gönülden Destekleyenlere Sonsuz Teşekkür Ediyoruz ‘

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar, kulübün kurulduğu ilk günden itibaren, şehrin kültür dokusunun ayrılmaz bir parçası ve manevi ikliminin de gönüllü temsilcisi olduğunu söyledi.

‘Gönülden Destekleyenlere Sonsuz Teşekkür Ediyoruz ‘

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar, kulübün kurulduğu ilk günden itibaren, şehrin kültür dokusunun ayrılmaz bir parçası ve manevi ikliminin de gönüllü temsilcisi olduğunu söyledi.

Ekmeğini taştan çıkaran, çalışkan ve üretken evlatları ile "yetiştirdiği en iyi ürün insan olan şehir" unvanını hak etmiş bir memleketin kulübü olarak Gümüşhanespor’un her zaman sporda kardeşlik, barış ve centilmenlik ilkelerine öncelik vermiş bir camia olduğunu ifade eden Büyükbayraktar, “Bugüne kadar adının bir tek tartışmalı konuda duyulmamış olması, önceki yönetim dönemlerinin olduğu gibi bugün görevi üstlenmiş yönetim kurulu olarak bizlerin de gurur kaynağımızdır. Bizler görevi devraldığımız gün, daha yolun başında ifade ettiğimiz üzere; yönetim kurulu olarak, sporda centilmenliği her zaman önde tutmuş bir anlayışla görevimizi bu güne kadar sürdürdük. Son haftalarda, hiç bir boyutu ile tasvip etmediğimiz ve asli unsuru olmadığınız halde, dolaylı muhatabı olarak maruz kaldığımız tartışmalar sonrasında TFF tarafından  kulübümüze verilen ceza, TFF Tahkim Kurulu nezdinde yapılan kurumsal itirazlarımız sonrasında, bir miktar da olsa yüreğimize su serpecek mahiyette hafifletilmiştir” dedi.

İlk adımda verilen kararın kulübün kurumsal sorumluluğu dahilinde hak etmediği bir ceza olduğunun tüm spor camiası tarafından teslim edildiğini vurgulayan Büyükbayraktar, “Ancak Türk futbolunun büyük ailesinin yöneticileri öyle takdir etmiş ve bizlerin de kurumsal bütünlük olarak saygı duymak durumunda kaldığımız bir yaptırım ile aldığımız cezaya, yasal haklarımız dairesinde itiraz etmiştik. TFF Tahkim Kurulu tarafından kulübümüze verilen cezanın hafifletilmesi yönünde alınmış karar, artık nihai karardır ve bu karara dönük bir tartışma kimseye fayda sağlamayacaktır. Bizler, kulübümüz açısından verilen cezanın büyüklüğüne ilk günden itibaren sağduyu ile yaklaşıp itiraz eden, haksızlığını ifade eden, ülkenin dört bir yanından mesajlarla, telefonla bizleri arayarak, haber göndererek tepki gösteren tüm spor severlere teşekkür ediyoruz. Taraftar gruplarımız tarafından çeşitli biçimlerde dile getirilen ve en son olarak, "Taraftar Takımına Sahip Çıkıyor" sloganı etrafında kenetlenip, gücü ölçeğinde "çorbada tuzumuz olsun" diyerek bilet kampanyası yapan tüm Gümüşhane sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Olayların tümüne tanık olmuş ve bu kapsamda uğradığımız haksızlığı hissederek TFF nezdindeki itiraz sürecine müdahil olan Valimiz Sn. Okay Memiş ile itiraz dosyasının hazırlık safhasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü, Emniyet Müdürümüz ve Gençlik Spor Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sürecin kişiler, kurumlar ve taraftarlar arasındaki dostluklara zarar vermeden işletilmesi hassasiyetimizi paylaşarak, meseleye devlet ciddiyeti ile yaklaşan değerli milletvekillerimiz Sn. Osman Akgül ve Sn. Cihan Pektaş'a ve Belediye Başkanımız Sn. Ercan Çimen'e kulübümüz ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Gümüşhane şehri ile bağı olan olmayan ama şehrin değerlerini bilen ve bu nedenle ülkenin dört bir yanından bizlere ulaşarak üzüntülerini ve elbette destek mesajlarını paylaşan tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. Bizlere duyulan güvene layık olma gayretimizin dünden bu güne artarak güçlenen bir duygu derinliği olduğunu tüm camiamıza duyurur, desteğini esirgemeyen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER