Gümüş Bandırmaya kilitlendi

TFF 2.Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda yarın Bandırmaspor’la mücadele edecek.  

Gümüş Bandırmaya kilitlendi

TFF 2.Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda yarın Bandırmaspor’la mücadele edecek.  

Zorlu maç öncesi 16 puanla lider durumdaki temsilcimiz takipçilerinden Bandırmaspor ile yapacağı 90 dakikaya kilitlendi. Yarın deplasmanda konuk olacağı rakibini devirip zirve yarışında zorlu bir engeli daha kayıpsız geçmek isteyen kırmızı beyazlılarda 3 puandan başka bir sonuç düşünülmüyor. 

Bu karşılaşma öncesi oldukça iddialı konuşan başkan Kaya Büyükbayraktar, Bandırmaspor’u da mağlup ederek ligdeki çıkışlarını devam ettireceklerini söyledi. Ligde hedefi büyük olan bir kulüp olduklarını belirten Büyükbayraktar “Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bandırmaspor karşısında da 3 puanı hedefliyoruz. Bu konuda oyuncularımıza olan güvenimiz tam. Bandırma grubumuzdaki güçlü ekiplerden biri. Gerek ekonomisi ile gerekse yerleşim yerinin potansiyeli ile. Öte yandan TFF 1’nci liginden gelen bir ekip. İşin doğrusunu söylemek gerekirse çok zor bir maç bizi bekliyor. Tabii Gümüşhanespor’unda gücü kuvveti ortada. Lige rakibimizden daha iyi başladık. Şu anda sakat veya cezalı oyuncumuz yok. Tam kadro olarak karşılaşma saatini bekliyoruz” dedi.

Karşılaşma sonucunun girilen pozisyonların gole çevrilip çevrilemediği ile ilişkili olduğunu kaydeden Büyükbayraktar, “Takım olarak kilometrelerce yol kat ediyoruz. Birkaç gün öncesinden gitmek durumunda kalıyoruz. Takım haliyle yorgun oluyor. Bizim en büyük endişelerimizden birisi hakemler. Geçtiğimiz hafta ikinci kez bir Ankara bölgesi hakemini maçımıza verdiler. Sıkıntıyı Yusuf Namoğlu’na ilettim. Silivri maçında ilk defa hakemlerin çok iyi yönettiği bir karşılaşma izledim. Bu sene hakem hatalarını daha fazla görüyoruz. Biz karşılaşmaların adil yönetilmesini istiyoruz” diye konuştu. 

Takımda herhangi bir olumsuzluğun olmadığını, oyuncuların prim ve ödemelerini aldığını dile getiren Büyükbayraktar, “Bandırma’ya futbolcu kardeşlerimiz eksiksiz, noksansız ve moral motivasyonu üst düzeyde bir şekilde gittiler. Bu karşılaşmaya yansıyacaktır. Artık ne götürür ne getirir ona bakacağız. Futbolun kendi kuralları var. Şans bizden yana olsun. Hakem kardeşimiz iki tarafında hakkını hukukunu koruyan bir yönetim gösterirse biz Bandırma’dan puan veya puanlar ile döneriz’’ ifadelerini kullandı. 

Yarın saat 15.30’da Bandırma 17 Eylül stadında oynanacak olan karşılaşmayı Antalya bölgesinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise Abdulkadir Döner ve Ali Can Alp yapacak.

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER