Gümüş de Hakem İsyanı

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor teknik direktörü Gürses Kılıç, hafta sonu oynadıkları ve beraberlikle biten Sarıyer maçının hakemlerine ateş püskürdü.

Gümüş de Hakem İsyanı
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor teknik direktörü Gürses Kılıç, hafta sonu oynadıkları ve beraberlikle biten Sarıyer maçının hakemlerine ateş püskürdü.

Sarıyer maçının istedikleri gibi geçtiğini belirten Kılıç, “Maç bizim için istediğimiz gibi geçti ancak maalesef hakem üçlüsünü geçemedik.” dedi.

Çok rahat kazanacakları maçı hakem üçlüsünün sayesinde beraberlikle bitirdiklerini ifade eden Kılıç, “Bu maçta bir hakem faciası ile karşı karşıya kaldık” dedi.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Haftayı Sarıyer ile yenişemeyerek 1 puanla kapatan Gümüşhanespor’da maçın hakemlerine büyük öfke gösteriliyor.  2-0 öne geçtiği rakibi karşısında bu üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Kırmızı-Beyazlılar’da galibiyetin kaçmasında baş faktör olarak hakemler gösterildi. Teknik direktör Gürses Kılıç, beraberlikle biten Sarıyer maçının hakemlerine ateş püskürdü.

HAKEM FACİASI

Kılıç, Sarıyer ile oynadıkları maçta tam bir hakem faciası ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Sarıyer maçının istedikleri gibi olduğunu belirten Kılıç, “Ancak hakem üçlüsünü maalesef geçemedik. Maça istediğimiz gibi üstün başladık. Oyun kontrolü bizdeydi. İlk yarıyı 3-4 önde bitirebilirdik ama 2-0 üstün tamamladık. Karşılaşmanın hakemi çok basit kartlar gösterdi. 45. dakikada oyuncumuz Bilal’e rakip takım oyuncusu tarafından yumruk atıldı. Ancak hakem rakip oyuncu yerine bizim oyuncuyu ikinci kırmızı karttan dışarı attı” dedi.

RAKİP 14 KİŞİ OYNADI

Müsabakada yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynadıklarını dile getiren Kılıç, “Ağır zemin ve şiddetli yağmurda 10 kişi oynamak bizim için oldukça zor oldu. Rakip ise ikinci yarıda hakemlerle birlikte 14 kişi oynadı. Bizi rakip kaleye geçirmediler. Hakem her türlü faulü aleyhimize çaldı. Hakem karşılaşmanın 90+4 dakikasında ceza sahasının dışından rakibe frikik atışı kullandırdı ve bariz ofsayttan ikinci golü yedik ve maçı da öyle bitirdik” diye konuştu.

GURUR DUYUYORUM

Oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Kılıç sözlerini şöyle noktaladı: “50 dakikayı o sahada o ortamda o şartlarda oynamak kolay değildi. Çok rahat kazanacağımız maçı bizden Sarıyer almadı hakem üçlüsü aldı. Hakem üçlüsünün sayesinde maçı beraberlikle bitirdik. Hakemlerini iyi niyet olduklarını düşünmüyorum. Rakip takımın hocası ile o gün maçı izleyen tarafsız futbolseverlerde bu konuda aynı benim düşüncelerimde. Bu maçta bir hakem faciasıyla karşı karşıya kaldık. Bundan sonra aynı hakem hataları ile karşı karşıya kalmak istemiyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER