Gümüş havalarda

Amed deplasmanından zaferle dönen Kırmızı-Beyazlılar’da büyük sevinç hakim.

Gümüş havalarda
Asbaşkan Gürler, “Bu maçta iyi futbolumuzu skora yansıttık. Bu galibiyet bize büyük moral oldu. Devamı gelecek. Gümüşhane hak ettiği yere getirmek istiyoruz” dedi

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da Amed karşısında alınan galibiyet keyiflerin yerine gelmesine neden oldu. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve zor günler geçiren Kırmızı-Beyazlılar’a Amed karşısında alınan galibiyet adeta ilaç gibi gelirken asbaşkan mutlu Gürler, bu müsabakada iyi futbollarını skora yansıtmayı başardıklarını söyledi.

Bekledikleri Gümüşhane’nin bu olduğunu ifade eden Gürler, sözlerini şöyle sürdürdü: “İçerde ve dışarda şartlar ne olursa olsun rakibin öne geçmesine, iyi bir performans ortaya koymasına rağmen bizim skoru değiştirecek kalitede oyuncularımız var. Bundan önceki maçlarımızda da iyi futbolumuz vardı ancak bunu skora yansıtamamıştık. Artık iyi futbolumuzun skora da yansımasını bekliyorduk. Amed maçında skorda geldi. Haklı bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyet bize büyük moral oldu. Devamı gelecek. Gümüşhaneyi hak ettiği yere getirmek istiyoruz.”  

‘KADROMUZ YETERLİ’

Transferi kapattıklarını söyleyen Gürler, “Eksik görülen ve düşünülen isimleri kadromuza kattık. 3 oyuncu transfer ettik. Bu 3 oyuncu dışında başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü şuanki oyuncu kadromuz başarılı olacak yeterliliktedir” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER