Gümüş, ilk 3 puanını Ankara'dan almak istiyor

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, Ankara deplasmanında Bugsaşspor A.Ş ile karşılaşacak.

Gümüş, ilk 3 puanını Ankara'dan almak istiyor
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, Ankara deplasmanında Bugsaşspor A.Ş ile karşılaşacak.

17 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da Ankara OSTİM Stadyumunda oynanacak olan müsabaka öncesinde takımımızın kafilesi Ankara’da kalacakları otele yerleşti.

Ligin ilk iki haftasında gol atamayan ve kalesinde gol görmeyen temsilcimiz, iki beraberliğin ardından ligin üçüncü haftasında mutlak üç puan parolasıyla Bugsaşspor karşısına çıkacak.

Kulüp Asbaşkanı Mutlu Gürler, gecikmiş ilk 3 puanı Ankara’da almak istediklerini belirterek, “Ankara, Gümüşhane dışında Gümüşhanelilerin en çok yaşadığı şehirlerden birisi. Bu noktada buradaki derneklerimizle organize olduk. Yarın takımımızı kalabalık bir heyetle karşılayacağız. Ankara’da 4 maçımız olacak. Buradan iyi puanlar alırsak kendi sahamızda ki puanlarla birlikte geçen sezon yarım kalan işimizi tamamlayacağız” dedi.

Takımda herhangi bir sakat yada cezalı oyuncu bulunmadığını dile getiren Gürler, tüm camia olarak galibiyete kilitlendiklerini belirterek, yarın ki müsabakaya başta Ankara olmak üzere yakın illerde yaşayan tüm Gümüşhane ve Gümüşhanespor sevdalılarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Tarık Daşgün ise iki haftası geride kalan ligde sergiledikleri futbolun karşılığını alamadıklarını, iki haftada 4 puan kaybettiklerini düşündüklerini belirterek, “İstediğimiz oyunu skora yansıtamadık. İlk iki maçımızda kaçırdığımız 8-9 net pozisyonumuz var” dedi.

İyi bir takım olma yolunda ilerlediklerini belirten Daşgün, “Oyuncularımız işin bilincinde. İyi futbolun skora yansımaması gerginlik oluşturuyor. Bugsaş deplasmanında bu gol sorunun ve 3 puan özlemini bitirmek istiyoruz. Hem gerçek Gümüşhanespor’u hem de bu ligin iddialı takımı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bunun başka alternatifi yok” diye konuştu.

Saat 15.30'da başlayacak olan müsabakayı İstanbul bölgesinden Burak Taşkınsoy, Vedat Demir ve Can Öztekin hakem üçlüsü yönetecek.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER