Gümüş, Kaçan Puanlara Yanıyor

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği İnegölspor’dan kaçan 2 puana yanıyor.

Gümüş, Kaçan Puanlara Yanıyor
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği İnegölspor’dan kaçan 2 puana yanıyor.

Önceki hafta Kahramanmaraş karşısında yakaladığı çıkışı önceki gün evinde misafir ettiği İnelgölspor karşısında sürdüremeyen Gümüşhanespor'da teknik direktör Gürses Kılıç, İnegölspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş deplasmanından aldıkları galibiyet sonrasında içerde de İnegölspor karşısında da kazanmanın hesabını yaptıklarını belirten Kılıç, "Kahramanmaraş maçında 2 oyuncumuz sakatlanmış bir oyuncumuz da kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Bu nedenle İnelgölspor maçına 3 önemli oyuncumuzdan yoksun çıktık" dedi.

Kılıç, "Amacımız iç sahada taraftarlarımıza galibiyet hediye etmekti. İnegöl'de bu ligin en oturmuş ve iddialı ekiplerinden bir tanesi. Buna rağmen maçın başından sonuna kadar üstün olan oyun ve pozisyon anlamında kapana yanıyor! Maçın başında yakaladığımız penaltıyı gole çeviremedik. Maçın kırılma anlarından biri buydu. Bir diğeri ise bulduğumuz golün hemen ardından 30 saniye sonra kendi kalemize attığımız goldü. Bütün bunlara bakarak maçın mutlak hakimi bizdik. Hem rakibe savunmada pozisyon vermedik hem de hücumda bir çok pozisyon yakaladık. Tamamen şanssızlık diyebileceğimiz bir maçı geride bıraktık" dedi.

İnegölspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını dile getiren Kılıç, "Ancak bizim grupta 1 puan bile altın değerinde. İçerde ve dışarda alınan her puan çok önemli. Alınan her puan inanılmaz önemli. Bu nedenle aldığımız 1 puanı da kazanç olarak görüyoruz. Ama genelde uyum sorununu aştıkça çok iyi bir ekip olup, çok iyi yerlerde olacağımızı söyleyebilirim" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER