Gümüş şampiyonluğa inanıyor

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Gümüş şampiyonluğa inanıyor

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kırmızı-Beyazlı ekip son olarak ligin 26. Haftasında konuk ettiği Kırklarelispor’u 3-1 mağlup etti. Temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 yenik kapattığı karşılaşmadan muhteşem bir geri dönüş sağlayarak, sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Puanını 55’e yükselten Gümüşhanespor zirvedeki yerini korudu.

“İlk yarı daha etkili oynadık”

Kırklarelispor karşılaşmasını değerlendiren Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, ilk yarıda daha etkili bir oyun sergilediklerini ama net pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayarak, “Rakip takım taç kullandı, bizde pozisyon hatası yaptık ve gol yedik. İkinci devreye baktığımızda ilk yarıya göre iyi değildik. İkinci yarı golü aradık ama arkada açıklarda verdik. İlk yarı hiç pozisyon vermemişken, ikinci yarı pozisyonda verdik” ifadelerini kullandı.

Daşgün, “Gününde olan Hasan, maçı değiştiren adam oldu bana göre. İkinci yarı özel yeteneklerini kullandı, galibiyet payı büyük. Sıkıntı dönemlerde bazı oyuncuların ön plana çıkıp ekstra bir şeyler yapması gerekiyor” diye konuştu.

“Takım Olarak Buralara Geldik”

Yenik durumdan maçı değiştirip ve farklı kazanmanın şampiyonluğa olan inancın göstergesi olduğunu dile getiren Daşgün, “Bugüne kadar olan icraatlarımızı takım olarak yaptık. Kırıklarelispor maçına baktığımızda iki arkadaşımızın ağırlığını koyması, Taşkın’ın sakatlıktan dönmesi ve geri dönüşün çok güzel olması bize maçı kazandırdı” dedi.

Daşgün, “Ali Özgün’ün sakatlığı devam ediyor. Kaptan Zafer’in de sakatlanması biraz canımızı sıktı. Oyuncu grubumuzun kenetlenmesi, yürekten inanması bize ayrı bir güven veriyor ve bu dönemleri geçeceğimize olan inancımızı artırıyor. Ali’nin durumunu Pazar günü yapacağımız antrenman ile değerlendirmeye alacağız” ifadelerini kullandı.

“Karşıyaka Maçına Hazırlanacağız”

Deneyimli Teknik Adam daha sonra şunları kaydetti: “Ali Özgün’ün yerine oynayan Alperen bütün iyi niyeti ile sahadaydı, elinden geleni yaptı. Onu ve bütün takımımı tebrik ediyorum. Artık hafta içi oynayacağımız Karşıyaka maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Sekiz tane final havasında geçeceğine inandığımız maçlar bizi bekliyor. Allah’ın izniyle bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bizi tribün dışından destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER