Gümüş transfer bombasını patlattı

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, Hollanda 1.ligde geçtiğimiz sezon 15 gol atıp 8 asist yapan ve Türkiye’den çok sayıda kulübün peşinden koştuğu Fatih Kamacı ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, Hollanda 1.ligde geçtiğimiz sezon 15 gol atıp 8 asist yapan ve Türkiye’den çok sayıda kulübün peşinden koştuğu Fatih Kamacı ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Son günlerin en flaş transferine imza atan Gümüşhanespor, önemli bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Geçtiğimiz yıla göre çok daha genç ve atak sporculardan oluşan bir kadro yapısına giden temsilcimiz teknik direktör Ziya Doğan’ın direktifleri doğrultusunda beklenen transferlerden birisini daha gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon Hollanda 1.lig takımlarından TOP Oss takımında 15 gol atıp 8 asist yapan 29 yaşındaki Kamacı, 10 numara forvet arkası mevkide oynuyor ve hem sağ hem de sol ayağını etkili şekilde kullanabiliyor.

Kulübün Tekke köyünde bulunan tesislerinde Gümüşhanespor Asbaşkanı Rıza Karamanlı ile birlikte kendisini 1 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Kamacı, günde çift idman yapan takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

Transfer döneminin son günlerinde atak yaparak bütçe imkanları doğrultusunda kritik oyunculara imza attıran temsilcimizin bu sezon maçlarının hem futbol açısından kaliteli hem de seyir zevki yüksek maçlar olması bekleniyor.
 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dertli dolap
Dertli dolap - 6 yıl Önce

1.lige geçen yıl çıkan Afyonspor Pazar günkü lig maçında Adanaspor takımını 2-0 yendi.İki golü de Oltan Karakullukçu attı.Kimdir bu golcü genç? Hemşerimizdir,yani Gümüşhanelidir. Gümüşhahe"de yetişip,yaşının milli takım aday kadrosuna seçilmişti.Ne garip,Gümüşhanesporda bildiğim kadarıyla hiç oynamadı,Şimdi de formasının arkasındaki sayı (29) değil,Trabzon"un trafik numarası.Bu veriler birşeyler anlatıyor olmalı..Bilenler açıklasın da tartışalım.Bir de:"Oltan yuvaya dönüyor"diye balon uçurulmuştu.Gerçekleri paylaşalım.

Mursel
Mursel @Dertli dolap - 6 yıl Önce

Gümüşhanenin genç yeteneklere ve kendi evlatlarına değer vermediği dogru ama oltan kardeşimize gelince kendisi gümüşhanenin öz evladı ve gumushane sevdalısı bir kardeşimizdir 61 numaralı forma giyme nedeni 29 numaralı formayı takımda diğer gümüşhaneli ali kılıcın giymesidir

Gümüş..
Gümüş.. - 6 yıl Önce

o formaya 61 yazmasaydı ne elinden tutan olacaktı nede boluda afyonda oynayacaktı belki bayburtta oynardı.

Hh
Hh - 6 yıl Önce

Uy

Osmanlı Torunu
Osmanlı Torunu - 6 yıl Önce

Oltanın 61 giymesinin sebebe ne acaba araştıran oldumu tabi ki de yok çünkü orda bir diğer gümüşhane mi hemşerimiz ali kılıç 29 giyiyor, ve olan diğer oynadığı yakınlarda 29 giyiyordu

SIRADAKİ HABER