Gümüş transfere doymuyor

Kırmızı-beyazlılar, Adanaspor’un ve Eyüpspor’un başarılı defans oyuncuları ile anlaşmaya vardı

Gümüş transfere doymuyor

Kırmızı-beyazlılar, Adanaspor’un ve Eyüpspor’un başarılı defans oyuncuları ile anlaşmaya vardı

Gümüşhanespor, Eyüpspor’un sol bek oyuncusu Muharrem Doğan ile 2 yıllık imza atarken, Adanspor’un stoperi Yiğitcan ile bugün veya yarın resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Teknik Direktör Levent Eriş’in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten Gümüşhanespor yönetiminden defansa 2 takviye geldi. Kırmızı-beyazlılar, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Adanaspor’un 25 yaşındaki stoperi Yiğitcan Gölboyu ile anlaşma sağlarken, Eyüpspor’un 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Muharrem Doğan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Son 2 sezondur Eyüpspor formasını terleten Muharrem Doğan, Eyüpspor ile toplam 40 maça çıktı. 40 maçın 40’ında da ilk 11’de forma giyen Doğan, 3 bin 439 dakika sahada kalırken, 11 sarı, 3 de kırmızı kart gördü. Yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Yiğitcan Gölboyu ise 3 sezondur formasını giydiği Adanaspor ile 47 maça çıktı. 47 maçın 40’ında ilk 11’de forma giyen Gölboyu, 3 bin 656 dakika sahada kalırken 9 sarı, 2 de kırmızı kart gördü.

Bu oyuncularla uzun süredir ilgilendiklerini dile getiren Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Muharrem ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Takımımıza ve kendisine hayırlı olsun diyorum. İnşallah bu sezon şampiyonluk yolunda bize önemli katkıları olur” dedi. Yiğitcan içinde konuşan Büyükbayraktar, “Yiğitcan ile de anlaştık. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Zannediyorum ki onunda resmi sözleşmesini bugün veya yarın imzalarız” diye konuştu.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER