Gümüş'ün maçı Bayburt'ta

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor'un ligin 8.haftasında evinde oynaması gereken Karşıyaka maçı zemin ısıtma çalışmaları nedeniyle Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak.

Gümüş'ün maçı Bayburt'ta

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor'un ligin 8.haftasında evinde oynaması gereken Karşıyaka maçı zemin ısıtma çalışmaları nedeniyle Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak.

Bugüne kadar Gümüşhanespor’a her zaman verdikleri destekle bilinen Bayburt taraftarının da yoğun ilgi göstermesi beklenen müsabaka için Gümüşhane’de şimdiden taraftar grupları tarafından organizasyonlar düzenleniyor.

Binlerce Gümüşhanelinin Bayburt’a gitmesi beklenirken 14 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak müsabaka için hava tahminlerinin bulutlu olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bandırmaspor'a mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan temsilcimiz, galibiyete 100 bin TL prim belirleyen Karşıyakaspor'u Bayburt'ta yenerek yoluna devam etmek istiyor.

“Emanet olarak verdiğimiz liderlik koltuğunu en kısa sürede geri alacağız”

Teknik Direktör Levent Eriş, Bandırma mağlubiyetini yol kazasına benzeterek, "Zorlu periyodun ardından bir kaza yaşadık. Futbolda bunlar da var. Şimdi Karşıyaka'yı konuk edeceğiz. Rakibimizi hafife almıyoruz ama taraftarımızın desteğiyle emanet olarak verdiğimiz liderlik koltuğunu en kısa sürede geri alacağız" dedi.

“Artık adalet istiyoruz”

Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ise Bandırma maçında penaltı çalan hakeme ateş püskürerek, "Bırakın artık yakamızı. Sakarya maçından sonra bu maçta da ciddi hakem hataları ile karşı karşıya kaldık. Artık adalet istiyoruz" dedi.

“Uydurma bir penaltı”

Büyükbayraktar, maçın başlarında uydurma bir penaltı kararıyla geri düştüklerini belirterek, "Penaltıya kadar memnun edici bir futbol ortaya koyuyorduk. Ama hakem uydurma bir penaltı kararıyla bizi maçın başında yenik duruma düşürdü" diye konuştu.

“Birilerini şampiyon yapmak istiyorlar herhalde”

Orta hakem Murat Erdoğan'ı araştırdıklarını belirten Büyükbayraktar, "Birilerini şampiyon yapmak istiyorlar herhalde. Bu hakemi araştırdık. Son dönemde deplasmanda yönettiği her maçı ev sahibi ekip kazanmış. Deplasman takımlarının galibiyeti yok. Haksız penaltıyla geriye düşmek oyuncuları etkiledi. Sakaryaspor maçından sonra bu maçta da ciddi hakem hataları ile karşı karşıya kaldı. Hakem hataları yüzünden 4 puan kaybımız oldu. Bırakın artık yakamızı. Adalet istiyoruz. Emeklerimize yazık edilmesin" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER