Gümüş'ün tek hedefi şampiyonluk

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında yoğun çalışmayla sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar’da Teknik Direktör Tarık Daşgün hedeflerinin ilk yarıdaki performanslarını devam ettirip sezon sonunda mutlu sona ulaşmak olduğunu ifade etti.

Gümüş'ün tek hedefi şampiyonluk

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında  yoğun çalışmayla sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaparak  hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar’da Teknik Direktör Tarık Daşgün hedeflerinin ilk yarıdaki performanslarını devam ettirip sezon sonunda mutlu sona ulaşmak olduğunu ifade etti.

Yarınlarla ilgili planlarını uygulamak için çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Daşgün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolda dün yoktur. Bu kampı iyi değerlendirip ikinci yarıdaki ilk maçımıza eksiksiz çıkmak istiyoruz. Hedefimiz 1461 Trabzon maçından üç puanla ayrılıp ikinci yarıya galibiyetle başlamak” dedi.

İkinci yarının ilk haftalarının kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Daşgün, “Özellikle ilk 5 maçımız çok önemli. Ligdeki duruşumuzu belirleyecek maçlar. İnşallah bu 5 maçımızdan alnımızın akıyla çıkarız. Amacımız ligi zirvede tamamlamak ve hedefe ulaşmak” ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER