Gümüşhane forvet arıyor

Bu zamana kadar önemli oyuncuları kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, bir forvet alarak transferi bitirecek

 Gümüşhane forvet arıyor
Kendi tesislerinde yaptığı ilk etap çalışmalarının ardından ikinci etap çalışmaları için Nevşehir Avanos’a giderek kampa giren Gümüşhanespor’da bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Bu zamana kadar kadrosuna önemli oyuncular katan Kırmızı-Beyazlılar, bir forvet alarak transferi bitirmeyi planlıyor. Teknik direktör Yavuz İncedal, “Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bazı oyuncularla görüşme halindeyiz. Birkaç gün içinde bu iş sonuçlanır. Forvet transferini gerçekleştirdiğimizde eksiğimiz kalmayacak” dedi.

SIKINTI İSTEMİYORUZ

Forvet transferinin gerçekleşmesiyle birlikte eksiklerinin kalmayacağını belirten İncedal, “Tabiki kampta yapacağımız hazırlık maçlarında oyuncularımızın durumunu çok daha iyi bir şekilde görme imkanı bulacağız. Şuan için kadromuz yeterlidir diyebiliyoruz ama hazırlık maçlarında hiç ummadığınız mevkiler için oyuncu ihtiyacı duyabiliriz. Oyuncu ihtiyacı duyarsak ta yeniden transferde bir arayış içerisine girebiliriz. Bu sezon hedefimiz zirve yarışı içerisinde olmak. Bunun için bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz” dedi.

İYİ SİNYALLER VERDİLER

Nevşehir kampı boyunca en az 5 ya da 6 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını da kaydeden İncedal sözlerini şöyle noktaladı: “Takım bütünlüğünü, takım yapısını ve sistemimizi bu hazırlık maçlarından sonra oturtacağız. Kamptan eksiklerimizi en asgari bir seviyeye indirmiş olarak ayrılmak amacındayız. Her günü dolu dolu çalışarak değerlendireceğiz.  Bu sezon bizden beklentilerin çok iyi farkındayız. Hüsran yaşamamak için de tüm tedbirleri alarak lige girmek amacındayız. U zamana kadar iyi sinyaller veren oyuncularımdan çok umutluyum.”

Kaynak: Günebakış Gazetesi
//www.gunebakis.com.tr/haber/gumushane-forvet-ariyor---70762.html
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2012, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER