'Gümüşhanespor Herkesin Üzerindedir'

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, taraftarların Karşıyaka müsabakası sırasında geçtiğimiz hafta içi takımdan ayrılan masör Mehmet Turhan’a destek şeklindeki tezahüratlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Eriş, Gümüşhanespor markasının herkesin üzerinde olduğunu söyledi.

'Gümüşhanespor Herkesin Üzerindedir'

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, taraftarların Karşıyaka müsabakası sırasında geçtiğimiz hafta içi takımdan ayrılan masör Mehmet Turhan’a destek şeklindeki tezahüratlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Eriş, Gümüşhanespor markasının herkesin üzerinde olduğunu söyledi.

Kendisi de dâhil, Gümüşhanespor takımının herkesten daha değerli olduğunu ifade eden Eriş, “Biz buraya şampiyonluk için geldik. Bu şampiyonluk yolunda kimse buna mani olmak adına mücadele içinde olamaz. Biz kişiler üzerine kurulu bir takım değiliz. Biz burada disiplin üzerine kurulu, kulüp yönetiminden asla taviz vermeyen bir teknik kadroyuz. Takım oyuncularının yönetiminden bahsediyorum. Ben buraya kulüp yönetmeye değil takım yönetmeye geldim. Bu yüzdende burada kimsenin takımın üzerinde olma şansı yok” dedi.

“Kararlarımız Gümüşhanespor’un Menfaati Adınadır”

Takımı yönetirken aldıkları bazı kararlar olduğunu, bazı isimlerle yollarını ayırıp, bazı isimlerle devam etme noktasında karar verdiklerini anlatan Eriş, “Bu tamamen Gümüşhanespor’un menfaati adınadır. İnsanları korumaya çalışırken daha derin irdelemek lazım diye düşünüyorum. Biz sadece Gümüşhanespor’un menfaati için buradayız. Kişisel egolarımız yüzünden değil. Kişisel egolarımızı biz bıraktık. Gümüşhane menfaati adına kim doğru adım atacaksa boynumuz kıldan ince olmak üzere kapımız sonuna kadar açıktır. Ama olmayacak olanlar içinde bizim kapımız her zaman kapalı” diye konuştu.

“Taraftarın Protestosundan Üzüntü Duydum”

Taraftarların kişisel duygularını üzülerek duyduğunu ifade eden Eriş, “Elbette ki bu duruma çok üzüldüm. Bu böyle olmamalı. Burada emek veren çok insan var. Kişisel zevklerimiz için bu takımın gidişatına asla yön verecek değiliz. Bizim takımımızda kimsenin gidişi kimsenin oynayamayışı etki yapmaz. Kişiler taraftar üzerinde bir etki yapmamalı. Taraftar ne için vardır, sadece Gümüşhanespor’a taraf olduğu için vardır. Bu konuda çok yaralıyım ve kızgınım açıkçası. Bunlar geçici ama derin izler bırakır. Döndüm taraftarıma ve neden böyle bir söylem gerçekleştiriyorsunuz diye. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Burası düzgün yönetilmeye çalışan bir kulüp. Biz bu kulübün başındaki Kaya başkanımıza sormadan asla en ufak bir şey yapma şansımız yok. Ben bu kararı alırken kişisel zevklerim için almadım” şeklinde konuştu.

“Pırlanta Gibi 25 Oyuncu”

Taraftarlardan daha güzel oyun, daha güzel skorlar için futbolcuları desteklemesini isteyen Eriş, “Gümüşhanespor’umuzu desteklesinler. Her zaman böyle bir takım bulunmaz. Her zaman böyle takımlar ele geçmez. Hepsinin pırlanta gibi olduğu 25 oyuncudan oluşan bir takımı görebildiniz mi? 25 tane oyuncu sahaya çıkarken, herkes birbirini öperek çıkardığı bir takımı gördünüz mü? Ben görmedim şahsen. Bunu 40 yıllık futbol deneyimime istinaden söylüyorum. Asla sinirlenmiyorum. Ama Gümüşhanespor’un üzerinde kimsenin olmasına izin vermem” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER