‘Gümüşhanespor'un başarısının konuşulması gerekir’

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor’un Asbaşkanı Mutlu Gürler, ‘Onları kendi bataklıklarında kendileri ile baş başa bırakıp yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

‘Gümüşhanespor'un başarısının konuşulması gerekir’

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor’un Asbaşkanı Mutlu Gürler, ‘Onları kendi bataklıklarında kendileri ile baş başa bırakıp yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

Şampiyonluk hedefi yolunda sezonun ilk haftalarından itibaren liderlik koltuğunu korumuş bir ekibi onura etmek ve motivasyonunu güçlendirmek gerektiğini ifade eden Gürler, “Yerel ve ulusal basından, ilk günden beri bu yöndeki beklentimiz son derece mütevazı ve oldukça samimidir. Namağlup olarak liderlik mücadelesi verirken aldığı ilk deplasman mağlubiyeti üzerine "Ne yaptın Gümüş?" yerine, daha anlamlı, daha serinkanlı, yapıcı ve destek içeren başlıklar bekliyordu ekibimiz, haklı olarak. Şimdi geldiğimiz yere ve ulaşılan sonuçlara bakınca, geride kalanları değil, gelecek maçları konuşmanın daha yerinde olacağı kanaatini taşıyoruz. Bu şehir tüm taraftarı ve tüm yaşayanları ile kenetlenmiş, sonuca inanmışken, geriye değil ileriye bakmanın zamanı gelmiştir, bana kalırsa. Kendi çöküşüne mazeret arayan, iyi niyet yoksunu odakların bizi çekmek istedikleri seviyeye bizim inmemiz mümkün değildir” dedi.

“Onları kendi bataklıklarında kendileri ile baş başa bırakıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuşan Gürler, şunları söyledi: “Bizim kulübümüzün kurumsal kimliği ve tarihsel geçmişi onurlu bir çizgi üzerinde seyreder. Hiç bir güç bizi bu çizginin dışına çekemeyecektir. Ankaragücü müsabakasında şehrimizin Valisi ile Belediye Başkanı ile tüm temsil heyetinin birlikte izlediği gelişmeleri kim nasıl sunmaya çalışırsa çalışsın, TFF ve Tahkim Heyeti nezdinde gerekli hukuki girişimleri, kurumsal kimliğimizin saygınlığına yakışır biçimde sürdürüp, sonuç ne olursa olsun şampiyonluk için rotamızı taviz vermeden korumaya kararlıyız. Geride kalmış tartışmalar yerine önümüzdeki maçlara odaklanmış olmanın semeresini Erciyes deplasmanında görmüş olduk. Tam bir centilmenlik örneği bir müsabakanın ardından hem sahadaki rakiplerinin, hem ev sahibi taraftar grupların gönlünü kazanıp, hem de üç puanla dönmüş olmak; bizim için son derece değerlidir ve bu sonuç ve skor bütün sözlerden de kıymetlidir. Her maçın değerli olduğunu her zaman ifade ettik ve buna uygun tutum içerisinde olduk. Şimdi de öyle yapacağız, Hatay maçından daha önemli bir gündem maddemiz yoktur ve adım adım hedefe yürümekten başka bir tartışmanın içerisinde olmamız da mümkün değildir. Gümüşhanespor camiasının bu sezonda yazmaya çalıştığı başarı hikayesine gölge düşürecek, sporcularımızın alinteri ve emeklerini konuşmak yerine başka gündemlerle zaman kaybedecek bir tutum, bizim yönetim anlayışımız ile bağdaşmaz. Var gücümüzle, başarıya inanmış şehimizin ve bizlere güvenen taraftarlarımızın beklentilerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Erciyes deplasmanından aldığımız puan ve ortaya konulan oyun anlayışı dolayısıyla; tüm ekibimizi bir kez daha kutluyor, sporcusundan teknik heyetine, yardımcı personelinden taraftarına kadar büyük Gümüşhane ailesine şükranlarımızı sunuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER