Gümüşhanespor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları

Ziraat Türkiye Kupası H grubunun 5.maçında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Gümüşhanespor’da hazırlıklar sürüyor.

Ziraat Türkiye Kupası H grubunun 5.maçında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Gümüşhanespor’da hazırlıklar sürüyor.

Hafta sonu oynadığı 1461 Trabzon maçında aldığı galibiyetle ikinci devreye iyi bir başlangıç yapan ve moral seviyesi üstlerde olan Gümüşhanespor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı Yeni Şehir Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde stattaki son çalışmasını gerçekleştiren Gümüşhanespor, daha çok taktik ve teknik ağırlıklı çalıştı. Sakatlığı bulunan Zahit Fındık haricinde oyuncuların tamamı antrenmana katılırken, sporcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Müsabaka öncesinde oyuncularına sürekli moral aşılayan teknik direktör Daşgün, antrenmanın ardından İHA muhabirine yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğuna vurgu yaparak, “Kupada oyunumuz ve mücadelemiz bizi bu noktaya getirdi. Geldiğimiz nokta bu gruptan çıkmamızla alakalı önemli bir nokta. Biz bunun bilincindeyiz. Hesaplarımızı, değerlendirmelerimizi ona göre yaptık. Olabilecek 2-3 senaryo var. Bunların hepsinin planını yaptık. Tabi ki güzel olanı burada Trabzonspor maçını kazanıp çıkmayı garantilemek. Ama olası farklı durumlarda farklı planlarda devreye girer” dedi.

Kendi evlerinde ve kendi seyircileri önünde her maça kazanmak için çıktıklarını, kendileri için sahada karşılaştıkları takımın Süper Lig, PTT takımı, Avrupa’dan gelen takım olmasının bir farkı olmadığını vurgulayan Daşgün, Trabzonspor maçının da bunlardan birisi olduğuna değindi.

“Oyunumuzu koyamazsak mücadelemizi koyarız”

Daşgün, “Biz kendimize bakarız, mücadelemize bakarız, oyunumuzu uygulamaya çalışırız. Eğer bunu başarırsak ta sonuç alırız. Oyunumuzu koyamazsak mücadelemizi koyarız. Her zaman söylüyorum, benim ekibim, oyuncularım kalitelerinin, kişiliklerinin yanında yürekleriyle oynayan oyuncular” şeklinde konuştu.

Lige hafta sonu aldıkları galibiyetle iyi bir başlangıç yaptıklarını ve oyuncuların morallerinin yerinde olduğunu ifade eden Daşgün, “Yarın çıkıp maçı kazanmak için elimizden gelen ne varsa uygulayacağız. İnşallah düşündüğümüzü yapmış bir şekilde sahamızdan ayrılır, tekrar çok önemli lig maçına kafamızı yöneltip konsantrasyonumuzu o maça çevireceğiz” diye konuştu.

“Bugün bu röportajı yaparken bile benim aklım hafta sonu oynayacağımız Menemen maçında” diyerek lige verdikleri önemi vurgulayan Daşgün, “Menemen maçı bizim için ligin en önemli 4-5 maçından birisi. Hedefimiz, amacımız oradan kazasız belasız ve puanlarla dönmek. Eğer bunu başarırsak biz bu yürüdüğümüz yolun da yüzde 70’ini bitirmiş oluruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER