Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Gümüş'te Üzüntü Büyük

Gümüş'te Üzüntü Büyük

Sahasında Elazığ Belediyespor’a puan kaptıran Kırmızı-Beyazlılar’da moraller bozuk.

520
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Günebakış Gazetesi
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da Elazığ Belediyespor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü yaşanıyor. Rakibi önünde karşılaşma boyunca birçok net gol fırsatları yakalamasına rağmen bunlardan sadece birini değerlendirebilen Kırmızı-Beyazlılar, 1 puan ile yetinirken, 5 maçlık galibiyet serisini de sürdüremedi. Teknik direktör Yavuz İncedal, farklı kazanmaları gereken bir maçtan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

PENALTI KAÇIRDIK

Elazığ Belediyespor’un çok savunma ağırlıklı bir anlayışla sahaya çıktığını belirten İncedal, “Tabiki böyle bir taktik içerisinde olmasında sanırım alt sıralarda bulunmalarının da etkisi oldu. İlk devre çok uzaklardan atılan bir şutla kalemizde gol gördük. Bunun dışında rakibimizin kalemize gelmesi çok sınırlıydı. Biz ise bu yarıda bir penaltı atışından yararlanamadık. Tabiki futbolda bunlar. Penaltı atılabiliyor da kaçabiliyor da. Bunun dışında girdiğimiz gollük pozisyonlarda ise sonuca gidemedik” dedi. İkinci yarıda çok daha etkili bir futbol ortaya koyduklarını da dile getiren tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle noktaladı;

RAKİP KALEMİZE GELEMEDİ

“İkinci yarıda oyunun tamamen hakimi bizdik. Oyunu rakip alana yıkarken, net 4-5 gol pozisyonunu değerlendiremediğimiz bir müsabaka oldu. İnanın ikinci devre rakip takımın kalemize geldiği bile görülmedi. İkinci devre oynanan futboldan ve kazanma arzusundan çok memnunum. Futbolcularımı bu konuda kutluyorum. Kısacası farklı kazanmamız gereken bir maçtan 1 puan ile yetinerek ayrıldık. Futbolun adaleti yok. Çok üzgünüz. Bundan sonra daha sıkı çalışıp, olayları ciddiye alıp üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.”

HEDEF MARDİN

Bu haftayı Elazığ Belediyespor beraberliği ile 1 puanla kapatan Gümüşhanespor, gözünü bu hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Mardinspor karşılaşmasına çevirdi. Ligde son sırada yer alan rakibini devirip Elazığ Belediyespor karşısında yaşadığı puan kaybını telafi etmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar’da hazırlıklara start verilirken, başkan İdris Çimen, Mardinspor’u devirip moral bulacaklarını söyledi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *