Gümüş’ün Antalya kampı devam ediyor

TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Gümüş’ün Antalya kampı devam ediyor

TFF 2.lig, Beyaz grubun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ikinci yarısı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Teknik direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde günü çift antrenmanla geçiren temsilcimizde tedavisi devam eden Salih Zafer Kurşunlu kampa henüz katılmadı. Çalışmalarını Brezilya’da devam eden Melih Gökçek (Tita) ise 2 Ocak 2018 tarihinde Antalya kampına katılacak.

Teknik ekibin planlamaları doğrultusunda Gümüşhanespor, 29 Aralık 2017 (Cuma) tarihinde TFF 3.lig 2.grupta mücadele eden Gölcükspor’la, 3 Ocak 2018 (Çarşamba) tarihinde TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Eyüpsor ile 5 Ocak 2018 (Cuma) tarihinde Hatayspor’la ve 8 Ocak 2018 (pazartesi) tarihinde ise TFF 3.lig 2.grupta mücadele eden 24 Erzincanspor hazırlık müsabakasına çıkacak.

Antalya kampını değerlendiren Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Tüm oyuncularım ligin ikinci yarısına en şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Günü çift antrenman ile geçiriyoruz. Devre arası kampları genelde yorucu geçer. Bizler beklentilerin farkında olduğumuz için tüm konsantremizi antrenmanlara veriyoruz. Hiçbir bahaneye sığınmadan sadece çalışıyoruz. Gümüşhanespor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedef için gerek tüm çalışmaları yapıyoruz. Oyuncu kadromuz ve ekibim çok arzulu ve istekli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, “Sakatlıkları geçen oyuncularımızdan kampa çalışmalarına katılması daha antrenmanların daha verimli geçmesine neden oluyor. Zafer ve Melih Gökçek dışında tüm oyuncularımız çalışmalara dahil oluyor.  Böyle oyuncuların son durumları daha iyi görmüş oluyoruz. Kamp süresinde 4 tane hazırlık maçı yaparak tüm oyuncu grubunu ikinci yarıya hazırlamak istiyoruz” dedi.

Öte yandan Gümüşhanespor adıyla açılmış sosyal medya hesaplarında birçok futbolcu ismi geçerken, kulüp resmi internet ve sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklama yapılmadıkça, ‘Gümüşhanespor’ adıyla açılmış sosyal medya hesapların yaptığı transfer paylaşımlarının dikkate alınmamasını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER